Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 4.44

BETANO

Crvena Zvezda - Buducnost - In finala ABA League dintre Crvena Zvezda si Buducnost, gazdele conduc cu 1-0 dupa ce in primul meci s-au impus cu 82-78. Crvena Zvezda e favorita acestei finale, insa astazi ma astept ca si cei de la Buducnost sa joace la fel de bine ca in primul meci. E un duel decisiv si ma astept la multe cosuri.

Gipuzkoa - Unicaja Malaga - In campionatul spaniol de baschet avem un meci dezechilibrat, daca ne uitam la clasament, insa un meci important pentru ambele formatii. Gipuzkoa mai are de doi bani speranta ca poate scapa de retrogradare, in timp ce Unicaja Malaga vrea sa prinda Play-Off-ul. E un duel cu miza pentru ambele formatii si ma astept la multe puncte.

cota2.ro

Încasează AICI cel mai mare bonus la pariuri sportive din România! 200% Bonus la prima depunere până la 2000 de Lei cu rulaj X1!

Grenoble Foot 38 - Paris Fc 98 - Drumul pana in Ligue 1 e destul de lung si nu stiu cat isi doresc cele doua echipe sa promoveze. Azi se joaca partida decisiva din sferturile Play-Off-ului pentru Ligue 1, iar Grenoble si Paris FC vor juca pentru un meci in semifinale cu Toulouse. Ma astept la un meci cu multe faze de poarta si cred ca cel putin 7 cornere par un obiectiv simplu de bifat.

Antalyaspor AS - Besiktas JK - Besiktas poate face event-ul in aceasta seara. Dupa ce au castigat campionatul in Turcia, astazi au sansa sa se impuna si in Cupa Turciei. Besiktas are un moral de fier inaintea acestui meci cu echipa care a terminat pe locul 16 in acest sezon de Super Lig, fiind la doar 4 puncte de zona rosie. Mizez pe faptul ca Besiktas o sa se impuna diseara in finala.

Chelsea FC - Leicester - Chelsea si Leicester se intalnesc la doar cateva zile de finala FA Cup, castigata de ”vulpi”, iar in partida de astazi ma astept ca Chelsea sa-si doreasca o revansa. Meciul e important pentru ca Liverpool sta la panda si dornica sa profite pentru a spera la un loc de UCL. Ma astept la un meci echilibrat, un meci care va fi decis de mici detalii.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Crvena Zvezda vs Buducnost
Pronostic:
Peste 144.5 puncte
Cota
1.30
Gipuzkoa vs Unicaja Malaga
Pronostic:
Peste 153.5 puncte
Cota
1.32
Grenoble Foot 38 vs Paris Fc 98
Pronostic:
Peste 6.5 cornere
Cota
1.35
Antalyaspor AS vs Besiktas JK
Pronostic:
Besiktas JK castiga cupa
Cota
1.39
Chelsea FC vs Leicester
Pronostic:
Peste 8.5 cornere
Cota
1.38
Cota finala: 4.44
Profit: 17.20
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro