Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 5.71

BETANO

Lupta pentru evitarea retrogradarii e una extrem de interesanta, iar astazi se joaca ultima etapa din Play-Out-ul Ligii 1. Hermannstadt ocupa in acest moment penultimul loc, loc direct retrogradabil si joaca astazi cu FC Arges in Gruia. Ma astept ca Hermannstadt sa marcheze in acest duel, fiind obligata sa faca acest lucru. Viitorul are meci cu Astra pe teren propriu si e un meci decisiv pentru ambele formatii. Astra risca sa retrogradeze direct, iar Viitorul risca sa ajunga la baraj. Pe teren propriu, Viitorul e cam greu de invins si ma astept ca acestia sa scoata cel putin un rezultat de egalitate.

Încasează AICI cel mai mare bonus la pariuri sportive din România! 200% Bonus la prima depunere până la 2000 de Lei cu rulaj X1!

Voluntari-ul e in situatia celor de la Hermannstadt si au mare nevoie de succes in fata celor de la UTA Arad. UTA pare ca nu-si mai da interesul in acest final de sezon si ma astept ca cei de la Voluntari sa reuseasca sa marcheze cel putin un gol in acest meci extrem de important pentru ei. Dinamo Bucuresti are meci pe teren propriu cu Chindia si dupa ce au scapat de retrogradare, acestia isi doresc o eventuala calificare in Play-Off-ul pentru Conference League. Chindia va termina pe prima pozitie acest Play-Out, iar azi vor juca de placere. Avand in vedere aceasta relaxare, cred ca Dinamo, avand o miza, vor incerca sa se impuna. Ultimul meci de pe bilet vine din Portugalia, acolo unde Rio Ave are nevoie de victorie pentru a fi sigura ca nu retrogradeaza direct. Cu ceva sansa acestia pot evita si locul de baraj, insa victoria e obligatorie. Adversara sa e echipa de pe ultimul loc, deja retrogradata si cred ca Rio Ave o sa se impuna in acest duel.

cota2.ro

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
AFC Hermannstadt vs FC Argeș
Pronostic:
AFC Hermannstadt marcheaza
Cota
1.39
Viitorul Constanța vs Astra Giurgiu
Pronostic:
1X
Cota
1.50
FC Voluntari vs UTA Arad
Pronostic:
FC Voluntari marcheaza
Cota
1.35
Dinamo București vs Chindia Targoviste
Pronostic:
Dinamo București castiga minim o repriza
Cota
1.45
Nacional Madeira vs Rio Ave
Pronostic:
Rio Ave câștigă minim o repriza
Cota
1.40
Cota finala: 5.71
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro