Ponturi Pariuri Fotbal AS Monaco vs PSG

BETFAIR EXCHANGE

AS Monaco și PSG se întâlnesc astăzi, de la ora 22:15, în finala Cupei Franței. 

AS Monaco are un sezon excelent sub comanda croatului Niko Kovac. Cu o rundă rămasă de disputat din Ligue 1, formația din Principat ocupă locul 3, unul care duce în ediția următoare a Ligii Campionilor. Distanța până la prima poziție, ocupată de Lille, este de doar 3 puncte. Monaco a impresionat prin jocul ofensiv în această stagiune. Are doi marcatori pur-sânge în lot, aflați între primii 4 golgeteri din Ligue 1. Ben Yedder a marcat 20 de goluri și a oferit 7 pase decisive, în timp ce Volland a contribuit cu 16 goluri și 7 assisturi. Singura absență importantă este cea a mijlocașului Sofiane Diop. 

cota2.ro

PSG nu poate fi mulțumită cu ce a obținut în acest sezon. A ratat calificarea în finala Ligii Campionilor, eliminată de Manchester City, iar în campionat ocupă locul secund înaintea ultimei runde. Are nevoie de un pas greșit al lui Lille pentru a putea spera la titlu. Cupa Ligii Franței a fost deja trecută în palmares, iar trofeul în Cupă ar mai îndulci puțin amarul fanilor. Antrenorul Mauricio Pochettino are o listă lungă de absenți pentru finala de azi. Din apărare lipsesc Bernat, Kimpembe și Kurzawa, cărora li se adaugă închizătorul Veratti și starul Neymar, suspendat. 

Depui 500 și joci cu 1500 de lei la pariuri sportive dacă te înregistrezi la Betano prin Click AICI

În cele două meciuri directe din acest sezon de Ligue 1 s-au marcat în total 7 goluri. AS Monaco le-a câștigat pe ambele, scor 3-2 și 2-0. Alte informații interesante înaintea finalei de pe Stade de France: 

• în 12 din ultimele 13 meciuri directe s-au marcat peste 2,5 goluri

• 26 de goluri a încris Kylian Mbappe în acest sezon de Ligue 1, golgeter detașat al competiției

• Mbappe a marcat 7 goluri în ultimele 5 meciuri oficiale, în toate competițiile

• 84 de goluri a înscris PSG în Ligue 1, cea mai bună ofensivă. Monaco a marcat și ea de 76 de ori

• 15 ocazii de gol/meci și-a creat PSG în actuala ediție de Ligue 1, cea mai ridicată medie. Parizienii au expediat 5,4 șuturi pe spațiul porții adverse în fiecare partidă

• Monaco are și ea o medie bună, 12,3 ocazii de gol/partidă. 

PSG are o apărare improvizată pentru finala Cupei. AS Monaco a demonstrat în campionat că poate înscrie ușor în poarta lui Navas, așa că ne așteptăm la un duel pe cinste. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 3 goluri înscrise în meci în regim asiatic este 2.30

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
AS Monaco vs PSG
Pronostic:
Peste 3 goluri asiatic
Cota
2.30
Cota finala: 2.30
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro