Ponturi Pariuri Fotbal Atalanta vs Juventus

BETFAIR SPORTSBOOK

Atalanta Bergamo - Juventus Torino, finala Cupei Italiei, se joacă astăzi, de la ora 22:00. 

Atalanta a fost din nou cea mai spectaculoasă formație din Serie A. Trupa antrenată de Gian Piero Gasperini ocupă locul secund, cu o etapă rămasă de disputat, asigurându-și deja prezența în următoarea ediție a Ligii Campionilor. Jocul prestat în perioada recentă le dă mari speranțe fanilor bergamasci, care așteaptă un trofeu din anul 1963, când Atalanta cucerea singura cupă din palmares. Pentru finala de astăzi, întreg lotul este valid, cu excepția ucraineanului Kovalenko, incert din cauza unor probleme musculare. 

cota2.ro

Juventus își joacă sezonul în această săptămână. Eliminați rușinos din Liga Campionilor de Porto, elevii lui Andrea Pirlo sunt la un pas să rateze participarea în ediția următoare a competiției. Ocupă locul 5 înaintea ultimei runde și au nevoie de o victorie în disputa cu Bologna, dublată de un pas greșit al unei rivale, Napoli sau AC Milan. Cupa Italiei mai poate spăla din imaginea proastă lăsată în mandatul lui Pirlo. Tânărul antrenor italian are un singur indisponibil astăzi, pe fundașul central Bonucci. Toate speranțele torinezilor sunt puse în seama lui Cristiano Ronaldo. Portughezul este golgeter în Serie A, cu 29 de reușite în 33 meciuri, și traversează o formă excelentă, 4 reușite în ultimele 4 partide. 

Depui 500 și joci cu 1500 de lei la pariuri sportive dacă te înregistrezi la Betano prin Click AICI

Cele mai interesante informații înaintea finalei de pe Mapei Stadium: 

• câte 3 goluri a înscris Juventus în ultimele două meciuri, victoriile 3-1 cu Sassuolo și 3-2 cu Inter

• 162 de șuturi a expediat Cristiano Ronaldo, în total, în actuala ediție de Serie A

• Ronaldo are o medie de 2 șuturi pe spațiul porții/partidă

• 2 goluri a marcat Ronaldo în cele 3 apariții împotriva Atalantei

• 17 goluri cu capul a înscris Ronaldo de la venirea la Juventus, dintr-un total de 101 reușite. În întreaga carieră, Ronaldo a marcat 115 goluri prin acest procedeu

• 71 cm este săritura-record a lui Cristiano Ronaldo într-un meci, înregistrată în 2019, într-un duel Juventus - Sampdoria. 

Pe Betfair Sportsbook găsim un pariu interesant, Cristiano Ronaldo trimite minim o minge cu capul pe spațiul porții Atalantei, la o cotă de 4.33.



Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Atalanta vs Juventus
Pronostic:
Cristiano Ronaldo 1+ mingi trimise cu capul pe spațiul porții
Cota
4.33
Cota finala: 4.33
Profit: 9.99
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro