Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.81

BETANO

1.APOEL-Nea Salamis

In Cipru-First Division,incepand cu ora 20.30 ,in runda cu numarul 38 avem o confruntare intre ocupanta locului 8 APOEL si ocupanta locului 11 Nea Salamis.Un meci important mai mult pentru echipa oaspete.Mai mult pentru echipa oaspete pentru ca este la doar 3 puncte de a scapa de retrogradare pe cand gazdele nu cred ca au vreun interes de a castiga grupa retrogradare.

Din punct de vedere al formei avem totusi o diferenta.APOEL vine dupa doua victorii pe cand Salamis dupa o remiza si o infrangere.

cota2.ro

Prin urmare,nu ma astept la un meci foarte spectaculos,cred ca va fi destul de echilibrat si de aceea aleg o dubla pe gazde.

2.Grasshoppers-Kriens

Al doilea meci l-am ales din Elvetia din Challenge League.Un meci foarte important pentru echipa gazda.Se afla pe prima pozitie la doar 1 punct de locul 2 de Thun.Si fiind ultima etapa ,victoria este obligatorie.

Kriens se afla pe pozitia a 8-a cu 38 de puncte in afara oricarui pericol.

Din punct de vedere al formei lucrurile nu sunt chiar ok pentru echipa gazda.In ultimele 5 meciuri disputate nu a reusit decat o victorie in rest 3 infrangeri si o remiza.In schimb,Kriens vine dupa o victorie castigata la scor in fata echipei Winterthur.

Mai trebuie stiut ca ultimele 2 meciuri directe au fost castigate de echipa gazda reusind sa inscrie cate 2 goluri de fiecare data.

Chiar daca nu este intr-o forma buna,avand mare nevoie de cele 3 puncte,voi juca 1 solist acest eveniment.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
APOEL vs Nea Salamis
Pronostic:
1x
Cota
1.40
Grasshoppers vs Kriens
Pronostic:
1
Cota
1.29
Cota finala: 1.81
Profit: 8.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro