Ponturi Pariuri Fotbal Union Berlin vs Leipzig

UNIBET

Union Berlin vs Leipzig

Germania, Bundesliga

cota2.ro


Union Berlin va primi maine, 22.05.2021, incepand cu orele 16.30, vizita celor de la Redbull Leipzig în ultima etapă a ligii 1 din Germania.


Leipzig nu a reusit sa obtina singurul trofeu pus in joc, si anume cupa Germaniei, pierzand in fata celor de la Dortmund, care a pus capat si sperantelor la castigarea titlului pentru cei de la Redbull dupa dubla victorie in cele 2 competitii.


Totusi, echipa condusa pentru ultima oara in acest sezon de Julian Nagelsmann, care va pleca la campioana Bayern Munich, si-a asigurat pozitia secunda si maine vor putea adopta un joc mult mai relaxat fata de perioada incarcata prin care echipa a trecut.


Pentru Union Berlin situatia e un pic altfel. Acestia ocupa momentan locul 7 si au sansa de a juca in cupele europene daca vor reusi sa si pastreze această poziție.


Accidentari si suspendari Union Berlin:

Hubner Florian (fundas/ 6 aparitii/ 0 goluri), Andrich Robert (mijlocas/ 29 aparitii/ 3 goluri), Teuchert Cedric (atacant/ 23 aparitii/ 3 goluri)


Accidentari si suspendari Leipzig:

Adams Tyler (fundas/ 27 aparitii/ 1 gol), Peter Gulacsi (primul portar), Angelino (24 meciuri/ 4 goluri), Marcel Halstenberg (23 aparitii/ 2 goluri), Dani Olmo (32 meciuri/ 5 goluri), Lazar Samardzic (7 aparitii/ 0 goluri)


Un meci cu miza pentru gazde, ocupanta locului 7, care trebuie sa obtina un rezultat pozitiv pentru a-si asigura pozitia de calificarea in grupele Europa LEAGUE.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Union Berlin vs Leipzig
Pronostic:
1X (Sansa dubla)
Cota
1.66
Cota finala: 1.66
Profit: 4.62
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro