Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.85

Superbet

1.Bremen-Monchengladbach

Ultima etapa in Bundesliga.Un meci important pentru ambele echipe.Gazdele sunt pe locul 16 cu 31 de puncte la doar 1 punct de a evita retrogradarea iar oaspetii pe locul 8 cu 46 de puncte la 1 punct de o calificare in Europa.

Doua echipe care stau foarte rau din punct de vedere al formei:

cota2.ro

  • Bremen: L D L L L
  • Monchengladbach: L L W L W

Meciul este unul imprevizibil chiar daca statisticile din meciurile directe sunt de partea oaspetilor.In ultimele 5 ,oaspetii s-au impus de 3 ori reusind de celelalte 2 ori sa scoata doar cate-un punct.

Cred ca un pronostic pe cornere ,un minim de 8, este pronosticul cel mai safe de jucat.

2.Valladolid-At.Madrid

Simeone este la doar 90 de minute de a câștiga al doilea titlu național cu Atletico Madrid, din 2014 încoace. Trei puncte din partida cu Real Valladolid de astazi, ar rezolva probleme titlului în ultima etapă.Au 83 de puncte, cu două mai mult decât Real Madrid. Orice altă variantă decât victoria ar aduce titlul numai dacă marii rivali nu trec pe teren propriu de Villarreal!

Gazdele sunt foarte aproape de Segunda Division! Alb-violeții sunt pe locul 19, cu 31 de puncte și se bat pentru poziția a 17-a, salvatoare, cu Huesca și Elche, ambele având câte 33 de puncte. Așadar, nici victoria nu ar fi suficientă pentru Valladolid, gruparea patronată de Ronaldo trebuind să aștepte celelalte rezultate.

Nu cred ca are rost sa scriu mai multe pentru acest eveniment.Voi juca fara discutie 2 solist. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Bremen vs Monchengladbach
Pronostic:
P7.5cornere
Cota
1.37
Valladolid vs At.Madrid
Pronostic:
2
Cota
1.35
Cota finala: 1.85
Profit: 5.10
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro