Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 3.52

Superbet

Real Madrid vs Villarreal

Spania, LaLiga

cota2.ro


Real Madrid mai are inca sperante la castigarea titlului dacă cei de la Atletico vor face egal sau pierd in fata celor de la Valladolid, care mai ai si ei o mica speranta pentru a ramane in prima liga, insa sunt multe variabile si depind si de alte rezultate.


Oaspetii de astazi si-au asigurat un loc in cupele europene, insa pot trage la pozitia , insa si aici lucrurile depind de alte 2 jocuri.


Real Madrid va juca din nou fara Carvajal, Mendy, Kroos, Lucas si Hazard, toti fiind accidentati, in timp ce nigerianul de 22 ani Samuel Chukwueze va fi indisponibil pentru Villarreal.


Cred ca nu va fi un meci usor pentru niciuna dintre echipe, mai ales ca Real are inca o mica speranta ca Atletico nu va castiga azi.


Huesca vs Valencia

Spania, Laliga


Huesca trebuie sa castige astazi impotriva Valenciei pentru a juca si sezonul urmator in prima liga spaniola. Adversarul de astazi, liliecii din Valencia, nu mai au nimic de demonstrat in acest sezon, complet ratat ca in anii trecuti si pot avea ambitia de a castiga doar pentru o clasare mai buna in campionat.


Huesca are cativa indisponibili, titulari consacrati in echipa, dar care au avut un randament foarte slab in tot acest sezon. Lipsesc atacantii Galan Javier și Escriche Daniel cu un total de 2 goluri marcate in toate aparitiile din acest sezon si alti 4 jucatori care nu prea au fost luati in considerare in prima echipa de catre Rojo Martin Jose, antrenorul gazdelor in varsta de 53 de ani.


Huesca nu poate scăpa din mana aceasta carte a victoriei, care ii asigura locul in prima liga si sezonul viitor.


Astra vs Craiova

Romania, finala Cupei Romaniei


Finala cupei Romaniei de anul acesta se va juca la Ploiesti, pe stadionul Ilie Oana in care cei doi protagonisti sunt giurgiuvenii care au retragradat in liga secunda si oltenii de la Craiova, care au ratat un nou titlu.


Astra vine dupa 8 meciuri fara nicio victorie acumulata, in timp ce Craiova a trecut de FCSB dupa 5 meciuri fara victorie, 4 din ele fiind infrangeri.


Aici merg pe intuitie si cred ca jucatorii Astrei nu mai au un moralul necesar de a face fata oltenilor in aceasta finala.


Werder Bremen vs M`gladbach

Germania, Bundesliga


Un meci extrem de important pentru ambele echipe. Victoria ii aduce lui Werder salvarea de la retrogradare, iar pentru oaspeti un loc de cupe europene.


Ambele echipe au avut prestatii foarte slabe in ultima parte a sezonului, Werder reusind sa nu castige de 9 etape, in timp ce oaspetii au reusit sa incaseze goluri pe banda rulanta.


Miza meciului este una enorma si cred ca jucatorii ambelor echipe sunt constienti de consecinte in urma unui posibil esec.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Real Madrid vs Villarreal
Pronostic:
sub 4.5 goluri
Cota
1.00
Huesca vs Valencia
Pronostic:
1 solist
Cota
1.00
Astra Giurgiu vs Craiova
Pronostic:
X2 (SUPER COTA)
Cota
1.22
Werder Bremen vs M`gladbach
Pronostic:
sub 4.5 goluri
Cota
1.27
Cota finala: 1.55
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro