Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 3.88

UNIBET

FC Ingolstadt 04 - TSV 1860 München - Astazi, de la ora 14:30, pe Audi Sportpark Stadium avem partida dintre echipa locala, Ingolstadt, si TSV 1860 Munchen. Cele doua echipe au meci decisiv in ultima etapa pentru locul la barajul de promovare in Zweite. Daca Ingolstadt se impune, poate spera la un meci prost facut de Rostock si poate spera la o calificare directa. Ma astept la un meci foarte disputat, cu multe atacuri si faze de poarta.

KV Mechelen - KAA Gent - In Belgia avem astazi un duel direct in ultima etapa, intre Mechelen si Gent, pentru locul de Conference League. In partida tur, scorul a fost 2-2, iar in acest meci se poate intampla orice. Sunt doua echipe echilibrate care ma astept sa lupte pentru obiectiv. Ca si la primul meci, astept multe atacuri din partea ambelor formatii si un numar mare de lovituri de colt.

cota2.ro

Real Valladolid - Atletico Madrid - Atletico Madrid e la mana ei pentru a deveni campioana. In etapa trecuta au invins greu Osasuna si erau cat pe ce sa o comita. Valladolid trage sa salveze retrogradarea, iar trupa patronata de brazilianul Ronaldo are multe motive sa joace cu multa daruire, mai ales ca s-au promis prime consistente. Eu cred totusi ca Suarez & Co. vor reusi sa castige acest duel si cred ca vor sarbatori un nou titlu dupa multi ani de pauza.

Depui 500 și joci cu 1500 de lei la pariuri sportive dacă te înregistrezi la Betano prin Click AICI

Astra Giurgiu - Universitatea Craiova - Finala Cupei Romaniei dintre Astra si Craiova se va juca la Ploiesti, pe stadionul Ilie Oana. Astra, stim prea bine, a retrogradat in liga secunda si se anunta un viitor sumbru pentru echipa giurgiuveana. Craiova e favorita clara sa-si adjudece acest trofeu si imi e greu sa cred ca Astra poate realiza surpriza. De mentionat e si faptul ca acest meci se va juca cu spectatori, lucru la care Craiova e peste Astra din toate punctele de vedere.

Werder Bremen - Borussia M'gladbach - La ultimul meci de pe bilet avem un duel extrem de important in Bundesliga. Werder Bremen trage serios sa scape de retrogradare in aceasta ultima etapa, iar Borussia Monchengladbach isi doreste o calificare nesperata in UEFA Europa League. Ne asteapta un meci disputat, un meci in care cornerele nu ar trebui sa lipseasca.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
FC Ingolstadt 04 vs TSV 1860 München
Pronostic:
Peste 7.5 cornere
Cota
1.29
KV Mechelen vs KAA Gent
Pronostic:
Peste 7.5 cornere
Cota
1.28
Real Valladolid vs Atletico Madrid
Pronostic:
2
Cota
1.33
Astra Giurgiu vs Universitatea Craiova
Pronostic:
Universitatea Craiova castiga trofeul
Cota
1.32
Werder Bremen vs Borussia M'gladbach
Pronostic:
Peste 7.5 cornere
Cota
1.34
Cota finala: 3.88
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro