Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 4.40

BETANO

Olimpia Milano - Reyer Venezia - Milano si Venezia se intalnesc in semifinalele Play-Off-ului campionatului de baschet din Italia. Fostele campioane se intalnesc in primul meci pe Arena Mediolanum Forum, arena pe care Venezia nu a reusit sa triumfe in fata celor de la Milano, in ultimele 3 dueluri. Astept multe puncte avand in vedere ca e un meci foarte important si fiecare echipa isi doreste sa inceapa seria cu un succes.

Fenerbahce - Karsiyaka - In Play-Off-ul campionatului de baschet din Turcia, Fenerbahce are mari sanse sa ajunga in finala, acolo unde poate da peste Anadolu, echipa care a trecut de Besiktas. Fenerbahce a castigat ultimele 7 dueluri din Superliga, pe teren propriu si cred ca si astazi vor reusi acelasi lucru. Ma astept la multe puncte in acest duel deoarece cred ca si oaspetii vor avea un cuvant de spus.

cota2.ro

Depui 500 și joci cu 1500 de lei la pariuri sportive dacă te înregistrezi la Betano prin Click AICI

Oldenburg - Ratiopharm Ulm & Alba Berlin - Hamburg Towers - In campionatul de baschet din Germania se joaca a doua partida din Play-Off, mai exact din faza sferturilor de finala. Ulm si Alba Berlin conduc cu 1-0, iar partidele de astazi sunt foarte importante. Emotii nu prea cred ca o sa vedem la Alba Berlin, favorita cu numarul 2 la castigarea trofeului. Am insa asteptari de la Oldenburg, echipa cotata cu sansa a treia si echipa care a pierdut prima partida, in fata celor de la Ratiopharm. Astept multe puncte in ambele dueluri.

Promitheas - GS Lavrio - Ultimul meci de pe bilet vine din campionatul de baschet al Greciei, acolo unde avem parte de semifinale. Gazdele conduc cu 1-0 si ma astept ca Lavrio sa incerce sa castige acest meci si sa-l duca in ”decisiv”. Va fi un meci disputat, asta cu siguranta si cred ca niciuna dintre echipe nu va risca foarte mult. Astept un meci cu cel putin 150 de puncte inscrise.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Olimpia Milano vs Reyer Venezia
Pronostic:
Peste 145.5 puncte
Cota
1.32
Fenerbahce vs Karsiyaka
Pronostic:
Peste 153.5 puncte
Cota
1.45
Oldenburg vs Ratiopharm Ulm
Pronostic:
Peste 163.5 puncte
Cota
1.35
Alba Berlin vs Hamburg Towers
Pronostic:
Peste 150.5 puncte
Cota
1.31
Promitheas vs GS Lavrio
Pronostic:
Peste 149.5 puncte
Cota
1.30
Cota finala: 4.40
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro