Ponturi Pariuri Fotbal Spezia vs Roma

Superbet

Spezia-Roma

Astazi, de la ora 21:45, Spezia primește vizita Romei. Pentru capitolini, va fi ultimul meci din mandatul lui Paulo Fonseca. 

Aflată în premieră în Serie A, nou-promovata și-a îndeplinit un obiectiv pe care mulți îl credeau prea îndrăzneț.Au evitat retrogradarea și reprezintă una dintre surprizele plăcute ale stagiunii care se încheie astazi. Deși a avut emoții până în urmă cu o etapă, Spezia a arătat un fotbal spectaculos. 

cota2.ro

În runda precedentă, "vulturii" și-au asigurat rămânerea în Serie A cu o victorie reușită chiar împotriva unei echipe aflată în lupta pentru evitarea retrogradării. Spezia a învins-o cu 4-1 pe Torino, care s-a salvat ulterior, grație remizei din restanța cu Lazio. 

Ofensiv, Spezia are cel mai bun atac din a doua jumătate a clasamentului, la egalitate cu Bologna (50 de goluri). Pentru meciul cu Roma, Italiano nu poate conta pe suspendatul Farias și pe accidentații Chabot, Mattiello, Acampora , Galabinov și Piccoli. 

Meciul de la Spezia va fi ultimul pentru Paulo Fonseca pe banca Romei. Portughezului nu i s-a prelungit contractul și i s-a pregătit deja un înlocuitor de calibru. Din sezonul viitor, capitolinii vor fi pregătiți de Jose Mourinho, care revine dupa 11 ani în Serie A, unde a cucerit tot ce ce putea câștiga cu Inter. 

Roma începe etapa pe locul 7, cel care duce în Conference League și singurul obiectiv este păstrarea poziției. Sassuolo este la două puncte în spate, iar Fonseca speră să părăsească echipa din capitala Italiei cu o victorie.

Spezia și Roma s-au mai întâlnit de două ori în acest sezon. Mai întâi, Spezia a produs surpriza în optimile de finală ale Cupei Italiei, câștigând cu 3-0 chiar pe Olimpico. Oaspeții de duminică și-au luat apoi revanșa în campionat, impunându-se însă cu mari emoțiii, cu 4-3. 

Pont: 2 solist

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Spezia vs Roma
Pronostic:
2
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro