Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.80

Superbet

1.Aston Villa-Chelsea

Chelsea vine să câștige la Aston Villa, astazi de la ora 18:00, pentru a-și asigura locul în viitoarea ediție a Ligii Campionilor. Înaintea ultimei etape din Premier League, londonezii sunt pe locul 3, dar au doar un punct avans față de Liverpool și Leicester. 

Aston Villa este una dintre cele patru formații care știu sută la sută pe ce loc vor termina la finalul acestui sezon, indiferent de rezultatele ultimei etape. Gruparea din Birmingham va încheia pe locul 11.

cota2.ro

Chelsea Londra se află într-o perioadă a „finalelor”, astfel că nu-și permite deloc să privească jocul cu aceeași relaxare, pe care o au gazdele. Practic, disputa de pe Villa Park reprezintă al 5-lea meci cu mare miză la rând. Bilanțul până acum este 3-2. 

Așadar, Chelsea ar putea alinia la Birmingham cea mai bună echipă posibilă. Cel mai mare semn de întrebare este în privința utilizării francezului N'Golo Kante. Dar probabil că acesta nu va fi forțat, londonezii ar trebui să fie în stare să câștige acest joc și fără el. Kai Havertz și Andreas Christensen au acuzat la rândul lor unele probleme medicale, dar dacă tactica o va impune, probabil că vor putea evolua.

Pont: PsF 2

2.Angers-Lille

În ultima etapă din Ligue 1, Lille are nevoie de victorie la Angers, astazi de la ora 22:00, pe Stade Raymond Kopa, pentru a deveni campioană a Franței pentru a patra oară în istorie. Ultimul titlu câștigat de nordici a venit în urmă cu zece ani, când echipa antrenată acum de Christophe Galtier era pregătită de Rudi Garcia. 

Înainte de ultima etapă, Lille e lider în Ligue 1, cu un punct avans în fața lui PSG. În urmă cu o săptămână, distanța era de trei puncte, dar echipa lui Christophe Galtier a făcut un pas greșit, singurul pe care și-l permitea, remizând cu AS Saint-Etienne. Astfel, în această ultimă rundă, „Les Dogue” sunt nevoiță să obțină același rezultat ca Paris Saint-Germain la Brest. 

În ultimele nouă etape, Angers a câștigat un singur meci. Victoria cu 3-0 în fața „lanternei” Dijon a fost unica într-o perioadă cu șase înfrângeri. Cinci au fost înregistrate la rând, înaintea acelui succes, iar o alta, săptămâna trecută, la Marseille.

Angers abordează și acest ultim meci fără presiune, de pe locul 12, de pe care poate urca sau coborî, în funcție de rezultat. Moulin are însă mulți absenți importanți, iar lista e deschisă de căpitanul Ismael Traore, accidentat la genunchi. Ibrahim Amadou are și el o problemă musculară, iar Lassana Coulibaly e accidentat. 

Pont: 2 solist

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Aston Villa vs Chelsea
Pronostic:
PsF 2
Cota
1.35
Angers vs Lille
Pronostic:
2
Cota
1.33
Cota finala: 1.80
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro