Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 6.27

BETANO

Brondby IF - FC Nordsjælland & FC Midtjylland - Aarhus GF - In Superliga din Danemarca se joaca ultima etapa, iar FC Midtjylland, dupa ce a condus aproape tot sezonul, s-a incurcat inexplicabil in ultimele etape, iar astazi nu mai sta la mana ei pentru a castiga trofeul de campioana. Brondby e surpriza de pe prima pozitie si are nevoie de succes in fata unei echipe care nu mai poate schimba nimic in ultima partida. Ma astept ca atat Brondby, cat si Midtjylland sa castige astazi, iar trofeul sa mearga la trupa lui Frederiksen Niels.

Sønderjyske - Aalborg BK - Ramanem in Danemarca, insa mergem in Play-Out, acolo unde Sønderjyske si Aalborg BK se lupta pentru un loc de Conference League. Se anunta un meci destul de disputat, un meci in care ar trebui sa avem multe reusite si multe actiuni. Avand in vedere acest lucru, cred ca loviturile de colt nu vor lipsi.

cota2.ro

Depui 500 și joci cu 1500 de lei la pariuri sportive dacă te înregistrezi la Betano prin Click AICI

SK Brann - Bodo/Glimt - Campioana en-titre din Norvegia se deplaseaza astazi pe terenul lanternei rosii, echipa care a primit numai putin de 14 goluri in primele 4 etape ale actualului sezon. Ma astept ca cei de la Bodo/Glimt sa-si respecte blazonul si ”titlul” de o echipa super ofensiva care marcheaza foarte multe goluri, ”titlu” adjudecat in sezonul trecut. Cred ca acestia pot marca, lejer, cel putin doua goluri.

Kilmarnock FC - Dundee FC - Ultimul meci de pe bilet vine din Scotia, acolo unde se disputa Play-Off-ul de promovare. In partida tur, Dundee s-a impus cu 2-1 in fata celor de la Kilmarnock, iar astazi ne asteapta un meci tare interesant. Gazdele vor trebui sa atace si sa marcheze, insa Dundee poate surprinde. Ma astept ca ambele echipe sa deschida jocul in flancuri si sa vina cu centrari deoarece vorbim totusi de un fotbal britanic in Scotia. Cornerele nu ar trebui sa lipseasca de la acest duel.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Brondby IF vs FC Nordsjælland
Pronostic:
1
Cota
1.34
FC Midtjylland vs Aarhus GF
Pronostic:
1
Cota
1.40
Sønderjyske vs Aalborg BK
Pronostic:
Peste 8.5 cornere
Cota
1.52
SK Brann vs Bodo/Glimt
Pronostic:
Bodo/Glimt marcheaza peste 1.5 goluri
Cota
1.57
Kilmarnock FC vs Dundee FC
Pronostic:
Peste 8.5 cornere
Cota
1.40
Cota finala: 6.27
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro