Ponturi Pariuri Fotbal Brann vs BoDo Glimt

BETFAIR SPORTSBOOK

Brann și Bodo/Glimt se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, într-un meci din Elitserien, prima ligă norvegiană. 

Brann, formație cu 3 titluri cucerite în Norvegia, părea să revină în elita fotbalului național în ultimele sezoane. După promovarea din 2015 urmaseră sezoane încheiate aproape de titlu, pe locurile 2, 6 și 3. Pandemia de coronavirus a destabilit clubul. Startul actualei stagiuni este groaznic, cu 4 înfrângeri în primele 4 partide și un golaveraj 3-13. Antrenorul Kare Ingebrigtsen are în continuare parte de susținerea conducerii, asta mai mult datorită trecutului său. El a fost artizanul dominației lui Rosenborg din perioada 2014 - 2018. Acum are la dispoziție un lot cotat la 6,48 milioane de euro, din care se remarcă atacanții Robert Taylor și Daoda Karamoko Bamba. 

cota2.ro

Bodo/Glimt a fost una dintre marile surprize ale sezonului precedent în Europa, reușind să câștige primul titlul din istorie. Va merge în preliminariile Ligii Campionilor, unde are planuri mari. În ediția trecută de Europa League a ajuns până în turul 3 preliminar, pierzând dramatic cu AC Milan, scor 2-3. În acest campionat, Bodo a început foarte bine. A strâns 7 puncte după primele 3 etape, marcând 7 goluri și primind doar 2. Managerul Kjetil Knutsen, aflat la prima echipă importantă din carieră, are pe mână un lot cotat la peste 12 milioane de euro. Se remarcă atacantul Erik Botheim, considerat un nou Haaland, autor deja a 3 goluri în acest sezon. 

Pariază FĂRĂ DEPUNERE: Primești 50 de Lei GRATIS din partea BETANO dacă te înregistrezi AICI

Bodo/Glimt a câștigat la scor ultimele două meciuri oficiale, 3-1 și 5-0. Alte informații interesante: 

• Bodo/Glimt și Brann au disputat un amical în urmă cu exact o lună, câștigat de campioana en-titre, scor 4-1. 

• Brann a primit cel puțin 3 goluri în fiecare meci din actuala stagiune

• 60% a fost posesia lui Bodo/Glimt în singura deplasare stagională din acest sezon, victoria 2-0 cu Kristiansund

• Bodo/Glimt a avut o eficiență ieșită din comun în primele 3 runde. 46% dintre șuturile trimise pe poartă au fost transformate în goluri. În comparație, procentajul în cazul lui Brann este de doar 19%

• 103 goluri a marcat Bodo/Glimt în campionatul precedent, unul în care a pierdut o singură partidă din 30 disputate. A fost de departe cel mai bun atac. Următoarea în această ierahie a fost Molde, cu doar 77 de goluri. 

Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat Bodo/Glimt solist și peste 2,5 goluri înscrise în meci are o cotă de 2.19. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Brann vs BoDo Glimt
Pronostic:
2 & Peste 2.5 goluri
Cota
2.19
Cota finala: 2.19
Profit: 5.95
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro