Ponturi Pariuri Fotbal Girona vs Alcorcon

BETFAIR EXCHANGE

Girona și Alcorcon se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în penultima etapă din LaLiga2, al doilea eșalon fotbalistic din Spania. 

Girona este la al doilea sezon consecutiv petrecut în liga secundă, asta în ciuda faptului că a păstrat în lot majoritatea jucătorilor cu care a evoluat în La Liga, cum ar fi atacantul Cristhian Stuani sau fundașul central Juanpe. Cu un lot cotat la 30 de milioane de euro, antrenorul Francisco Rodriguez speră să obțină promovarea prin intermediul play-off-ului. A primit întăriri importante în ultimele perioade de transferuri. Manchester City, clubul patronat de același șeic, a trimis aici mai mulți fotbaliști, iar înregimentarea atacantului Mamadou Sylla s-a dovedit un succes. Acesta a înscris 9 goluri și a oferit 5 pase decisive în actuala stagiune. Golgeterul formației este Cristhian Stuani, cu 10 reușite. Cu două etape rămase de disputat, Girona are 67 de puncte și ocupă locul 5, unul de play-off. Are 3 lungimi avans față de Vallecano, prima formație de sub linie. 

cota2.ro

Alcorcon este aproape de îndeplinirea obiectivului, rămânerea în liga secundă. Are 45 de puncte, 4 avans față de Lugo, ocupanta primei poziții retrogradabile. Asta când mai sunt de jucat doar două partide. Clasarea poate fi considerată chiar o performanță, dacă luăm în calcul că experimentatul antrenor Anquela are la dispoziție un lot cotat la doar 8,6 milioane de euro, al doilea cel mai slab din competiție. 

Pariază FĂRĂ DEPUNERE: Primești 50 de Lei GRATIS din partea BETANO dacă te înregistrezi AICI

Cele mai interesante informații înainte de Girona - Alcorcon: 

• 6 victorii consecutive are Girona în LaLiga2, cea mai lungă serie activă

• un singur gol a primit Girona în ultimele 6 meciuri oficiale

• Girona nu a pierdut niciun meci direct jucat pe teren propriu contra lui Alcorcon, în istorie. Are 6 victorii și 3 remize

• Girona nu a primit gol în cele mai recente 4 meciuri directe jucate acasă

• 12 goluri a marcat Alcorcon în cele 20 de deplasări stagionale

• Alcorcon are cea mai scăzută eficiență dintre toate formațiile care au luat startul în acest sezon de LaLiga2. Doar 17% dintre șuturile expediate pe poartă au fost transformate în goluri. În cazul Gironei, procentajul este de 28%.

Experiența celor de la Girona ar trebui să se vadă în acest final de sezon, unul în care nu se concepe ratarea promovării în La Liga. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru Girona solist este 2.00. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Girona vs Alcorcon
Pronostic:
1
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 5.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro