Ponturi Pariuri Fotbal Steaua Roșie Belgrad vs Partizan Belgrad

Superbet

Steaua Roșie Belgrad și Partizan Belgrad dispută astăzi, de la ora 20:00, finala Cupei Serbiei.

Steaua Roșie vine după un nou sezon dominant, la finalul căruia a sărbătorit cel de-al 4-lea titlu consecutiv în Serbia. Formația antrenată de marele Dejan Stankovic a avut o linie incredibilă de clasament, fără înfrângere, 35 de victorii și doar 3 rezultate de egalitate. Lotul este unul net superior tuturor combatantelor din prima divizie, cotat la 53 de milioane de euro. Strategia aleasă diferă de modelul obișnuit al cluburilor ex-iugoslave, cu fotbaliști tineri, promovați din academie. Steaua Roșie și-a asumat un proiect cu străini experimentați, cărora le plătește salarii mari. Stankovic are un singur fotbalist indisponibil, pe Milan Pavkov.

cota2.ro

Pariază FĂRĂ DEPUNERE: Primești 50 de Lei GRATIS din partea BETANO dacă te înregistrezi AICI

Partizan a încheiat pe locul secund în campionat. În condiții normale, fără o adversară perfectă, ar fi fost un sezon de titlu. A acumulat 95 de puncte, cu 95 de goluri marcate și 20 încasate. Managerul Aleksandar Stanojevic are pe  mâna un lot cotat la 32,7 milioane de euro, cu o medie de vârstă de 25 de ani, mai scăzută decât a marii rivale. Partizan are și un avantaj, de natură psihologică. S-a întâlnit cu Steaua Roșie în ultimele 3 ediții de Cupă și a învins-o de fiecare dată, de două ori chiar în ultimul act. 

Cele mai interesante informații înainte de Steaua Roșie – Partizan, finala Cupei Serbiei:

  • Din 2006, de când Serbia s-a rupt de Muntenegru, Cupa a fost dominată de Partizan, cu 7 triumfuri. Steaua Roșie are 3 trofee
  • Ultimul meci oficial în care Steaua Roșie nu a înscris datează din decembrie 2020, un 0-0 cu Slovan Liberec, în grupele Europa League
  • 16 goluri a marcat Steaua Roșie în ultimele 3 meciuri oficiale
  • Partizan a înscris cel puțin două goluri în 5 din ultimele 6 apariții 
  • Steaua Roșie a câștigat 16 din cele mai recente 17 meciuri oficiale
  • 11-8 în favoarea lui Partizan a fost raportul ocaziilor de gol la ultimul meci direct.

 Încasezi 41 de Ron BONUS FĂRĂ DEPUNERE dacă te înregistrezi azi la Superbet AICI

Orașul Belgrad este în stare de alertă înaintea finalei de Cupă, după ce fanii lui Partizan au încercat sa strice petrecerea de titlu a rivalei. În aceste condiții, dorința va fi transmisă și pe gazon și e de așteptat un meci spectaculos, conform cu forța ofensivă a celor două rivale. Pe SUPERBET, cea mai mare casă de pariuri online din România, cota pentru GG (ambele formații marchează) este 2.10.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Steaua Roșie Belgrad vs Partizan Belgrad
Pronostic:
GG
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro