Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.96

Superbet

1.CFR Cluj-FCSB

Un meci fara nicio miza.CFR este matematic campioana iar FCSB nu poate pierde locul 2.Pe langa asta nu mai este cazul nici de orgolii avand in vedere ca echipa oaspete joaca din nou cu rezervele.FCSB și-a trimis jucătorii de bază în vacanță înaintea penultimei etape și a avut în teren nu mai puțin de 9 jucători care aveau cel mult 25 de meciuri în prima ligă! Dacă roș-albaștrii folosesc aceeași formulă și azi, întrebarea meciului devine „cât de mult poate conta entuziasmul”?

Doar 4 dintre cei 15 fotbaliști aflați pe teren pentru FCSB etapa trecută au depășit suta de meciuri în Liga 1: Filip (145), Buziuc (135), Vînă (132) și Nedelcu (131). Numerele sunt identice și dacă includem campionatele străine: niciun roș-albastru nu are vreo apariție pe prima scenă a altei țări.

cota2.ro

Prin urmare ,cred ca vom avea un meci foarte slab atat în ocazii cât și în reusite.

2.Celje-Ljubljana

Aici avem un meci foarte important.Este o finala de cupa asa ca trebuie sa ne asteptam la un meci foarte spectaculos.

Din punct de vedere al formei cele doua sunt foarte diferite:

  • Celje: W W W W W
  • Ljubljana: L L L W D

In ultimele 5 meciuri directe,oaspetii s-au impus de 2 ori iar gazdele o singura data,dar asta s-a intamplat in cel mai recent meci jucat unde s-au impus acasa ,cu 4-0.

Dar o finala intotdeauna este diferita asa ca rezultatul este unul imprevizibil si prin urmare nu o sa merg pe vreun solist ci o sa aleg o dubla pe Celje.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CFR Cluj vs FCSB
Pronostic:
1
Cota
1.35
Celje vs Ljubljana
Pronostic:
1x
Cota
1.45
Cota finala: 1.96
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro