Ponturi Pariuri Fotbal FC Koln vs Holstein Kiel

BETFAIR EXCHANGE

FC Koln și Holstein Kiel se întâlnesc astăzi, de la ora 19:30, în prima manșă a barajului pentru rămânerea/promovarea în Bundesliga. 

FC Koln este la două meciuri de o nouă retrogradare, după doar două sezoane petrecute pe prima scenă. "Țapii" au prins in-extremis locul de baraj, datorită unui final in forță, cu 10 puncte obținute în ultimele 5 partide. Această serie a trimis-o pe Werder Bremen direct în liga secundă. Misiunea salvării i-a fost încredințată unui antrenor-veteran, Friedhelm Funkel, un adept al sistemului 4-2-3-1, ofensiv, cu pressing aspru. Tehnicianul în vârstă de 67 de ani nu poate folosi astăzi doi oameni importanți, pe suedezul Andersson și pe mijlocașul neamț Rexhbexaj.

cota2.ro

Pariază FĂRĂ DEPUNERE: Primești 50 de Lei GRATIS din partea BETANO dacă te înregistrezi AICI

Holstein Kiel a depășit orice așteptare în actuala stagiune. Ocupanta locului 11 la finalul sezonului trecut, cu un lot de jumătatea a doua a clasamentului, cotat la doar 19 milioane de euro, a prins locul de baraj, în fața marii favorite Hamburger SV. Omul din spatele reușitei este tânărul manager Ole Werner, în vârstă de doar 33 de ani. Pentru orașul Kiel, unul în care handbalul primează, promovarea în Bundesliga ar fi un moment istoric. Holstein a mai dat piept cu două formații de prim eșalon în acest sezon, în Cupa Germaniei. A scos-o surprinzător pe Bayern Munchen, după un 2-2 în timpul regulamentar,  apoi a fost zdrobită de Dortmund, scor 0-5, dar într-o perioadă în care prioritate avea campionatul. 

Koln și Holstein Kiel s-au înfruntat doar de două ori în istorie, în urmă cu două sezoane, în liga secundă. A fost o remiză, scor 1-1, și o victorie a lui Koln, 4-0.

 Încasezi 41 de Ron BONUS FĂRĂ DEPUNERE dacă te înregistrezi azi la Superbet AICI

Alte informații și statistici interesante:

·       5 din ultimele 6 meciuri jucate de Koln pe teren propriu au fost GG

·       20 de ocazii, dintre care 10 șuturi pe poartă, a avut Koln în ultima etapă de Bundesliga, victoria 1-0 contra lui Schalke

·       60 de goluri a încasat Koln în cele 34 de etape din acest sezon, a doua cea mai slabă defensivă din Bundesliga 

·       În ultimele 3 meciuri oficiale disputate de Holstein Kiel s-au marcat câte 5 goluri 

·       19 ocazii de gol și-a creat Kiel în ultimul meci, cel pierdut 2-3 cu Darmstadt. O victorie le-ar fi adus promovarea directă

·       7-10 este golaverajul lui Koln în cele 6 meciuri cu Funkel pe bancă 

·       1963 este anul ultimei apariții a lui Kiel în Bundesliga 

·       Kiel a primit gol în ultimele 7 deplasări.

În ciuda sezonului slab, Koln are un lot cu nume interesante, cotat la peste 107 milioane de euro. Se remarcă oamenii din compartimentul ofensiv, vârful nigerian Dennis, și mijlocașii Duda și Jacobs. De cealaltă parte, Kiel e conștientă că promovarea ar deveni o misiune imposibilă fără gol marcat în deplasare. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru ambele formații înscriu este 2.00.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
FC Koln vs Holstein Kiel
Pronostic:
Ambele Marchează
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro