Ponturi Pariuri Fotbal Arouca vs Rio Ave

BETFAIR EXCHANGE

Arouca – Rio Ave, turul barajului pentru promovarea/menținerea în prima ligă portugheză, se joacă astăzi, de la ora 23:30.

Arouca este un club cu o strategie interesantă. Are un lot modest, cotat la sub 6 milioane de euro, dar surprinzătoare este structura lui. Din 28 de fotbaliști, 21 au cetățenie străină. Dacă sezonul trecut au avut emoții cu retrogradarea în al treilea eșalon, acum au prins pe ultima sută de metri locul de baraj, datorită unei serii de 9 victorii consecutive. 

cota2.ro

Rio Ave, o formație obișnuită să atace participarea în cupele europene, vine după 5 sezoane consecutive încheiate în top 7. Strategia de transferuri din vară s-a dovedit greșită, iar asta se vede în clasament. În ciuda unui lot cotat la peste 24 de milioane de euro, a încheiat pe locul 16 din 18 formații. În tentativa de a redresa situația, conducerea clubului l-a numit antrenor pe Miguel Cardoso, fost manager la Celta Vigo sau Nantes, ambele mandate de scurtă durată. 

Cele mai recente dispute directe au avut loc în sezonul 2016/2017 din Primeira Liga. Rio Ave se impunea cu 3-0, respectiv 2-0.

Pariază FĂRĂ DEPUNERE: Primești 50 de Lei GRATIS din partea BETANO dacă te înregistrezi AICI

Alte informații și statistici interesante: 

·       Rio Ave a câștigat ultima deplasare, scor 2-1, împotriva lui Nacional. Și-a creat nu mai puțin de 36 de ocazii de gol în acea partidă 

·       40 de goluri a primit Rio Ave în cele 34 de meciuri din acest sezon. Defensiva a fost una de prima jumătate a clasamentului 

·       Rio Ave are un lot de 4 ori mai valoros decât Arouca 

·       122 de șuturi pe spațiul porții au expediat adversarele lui Rio Ave în recent încheiatul sezon de Primeira Liga. A fost în top 8 la acest aspect defensiv

·       11 ocazii de gol/meci și-a creat Rio Ave în meciurile din sezonul proaspăt terminat

·       13 sezoane consecutive are Rio Ave pe prima scenă a fotbalului portughez. 

 ✅ Încasezi 41 de Ron BONUS FĂRĂ DEPUNERE dacă te înregistrezi azi la Superbet AICI

Diferența dintre primele două ligi este una foarte mare, la fel ca în cazul barajelor din România, în care divizonara secundă nu s-a impus niciodată.  Rio Ave are un lot infinit mai bun, experiența meciurilor cu miză și a arătat un fotbal bun în ultima perioadă. Pe Betfair Exchange, cota pentru DNB (Draw No Bet/Pariu fără egal) Rio Ave este 1.90.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Arouca vs Rio Ave
Pronostic:
Rio Ave DNB
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro