Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.01

Superbet

1.Craiova-Academica Clinceni

Universitatea Craiova savurează câștigarea Cupei României și se gândește la viitorul sezon. Oltenii sunt pe locul 3, cu 40 de puncte, înaintea ultimei etape din play-off și indiferent de scorul din partida cu Academica Clinceni vor rămâne pe această poziție. Pentru ilfoveni, miza este foarte importantă în jocul de astazi de la ora 18:30. Cei din Clinceni sunt pe 5, cu 32 de puncte, cu unul mai mult decât Botoșaniul, iar dacă înving în Bănie vor încheia sigur pe această poziție, urmând să primească bani mai mulți din drepturile TV.

Ultimele două meciuri oficiale au ridicat moralul Universitatii dupa ce a ratat din nou titlul. Alb-albaștrii au învins cu 1-0 la FCSB, iar sâmbătă au cucerit Cupa României, trecând de Astra Giurgiu cu 3-2, în prelungiri.

cota2.ro

Victoria cu 2-0 cu FCSB constituie singurul triumf obținut de craioveni în ultimele cinci jocuri disputate acasă în Liga 1.

Trei jocuri la rând fără eșec au fotbaliștii lui Ilie Poenaru. Academica a scos un 2-2 la FCSB, apoi s-a impus acasă, 4-3 cu Botoșani și 2-1 cu Sepsi. Este de remarcat că ilfovenii au ieșit cu punct sau puncte din aceste trei meciuri, deși au fost conduși cu 0-1 de fiecare dată! Momentul bun al Academicii este dovedit și de faptul că singurul eșec din ultimele cinci runde a fost cel suferit acasă cu campioana CFR Cluj (0-1).

Este drept, în deplasare, ilfovenii nu au cea mai bună rată de victorii, câștigând o singură dată în ultimele opt partide externe, 3-1 la Dinamo, în ultima etapă a sezonului regulat.

Jucătorii din Clinceni speră să prindă locul 5, poziție care le va asigura o primă de 100.000 de euro. Suma urmează a fi împărțită între fotbaliști, în funcție de cât a evoluat fiecare dintre ei.

Am ales sa joc acest eveniment la goluri.

2.Villarreal-Manchester United

Dacă Manchester United e o obișnuită a titlurilor, în Premier League, Champions League sau Europa League, Villarreal și-a petrecut cei 98 de ani de istorie cu gândul la un meci precum cel din această seară. Submarinul Galben nu are niciun trofeu intern, a jucat până acum patru semifinale europene, dar destinul i se va împlini sau nu la Gdansk,in aceasta seara. Pe o listă a echipelor care au așteptat cel mai mult primul meci european cu un trofeu pe masă, Villarreal nu prinde top 10. Asta pentru că Manchester City (141 de ani de așteptare), Rangers (136) sau Fulham (131) au stat și mai mult cu gândul la ceea ce înseamnă o partidă de totul sau nimic pentru gloria supremă în Europa.

Echipele probabile:

Villarreal: Rulli - Foyth, Albiol, Torres, Pedraza - Pino, Capoue, Parejo, Trigueros - Gerard Moreno, Bacca

Man Utd: De Gea - Wan-Bissaka, Bailly, Lindelöf, Shaw - McTominay, Fred - Rashford, Bruno Fernandes, Pogba - Cavani

Pronostic: Manchester United ridica cupa!

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Craiova vs Academica Clinceni
Pronostic:
0-3
Cota
1.34
Villarreal vs Manchester United
Pronostic:
Manchester United ridica cupa
Cota
1.50
Cota finala: 2.01
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro