Ponturi Pariuri Fotbal Chindia Târgoviște vs FC Viitorul

BETFAIR EXCHANGE

Chindia Târgoviște și Viitorul Constanța joacă astăzi, de la ora 20:30, semifinala barajului pentru calificarea în UEFA Conference League. Câștigătoarea o va înfrunta pe Sepsi, pentru un loc în cupele europene. 

Chindia a fost una dintre revelațiile sezonului recent încheiat de Liga 1. Deși nu a putut să desfășoare vreun meci acasă, la Târgoviște, și a fost permanent în deplasare, formația antrenată de Emil Săndoi a încheiat play-out-ul pe primul loc, cu un avans de 4 lungimi față de urmăritoarele UTA, Viitorul și Gaz Metan. Antrenorul târgoviștenilor are probleme serioase de efectiv înaintea disputei de astăzi. Tiberiu Căpușă, Paul Iacob și Marco Dulca au fost oameni de bază în ultimul an. Cei 3 sunt împrumutați de la Viitorul, iar formația patronată de Gică Hagi nu și-a dat acceptul, conform unor clauze contractuale, ca ei să joace. Dulca era cu atât mai important, cu cât era eligibil și pentru regula U21. 

cota2.ro

Pariază FĂRĂ DEPUNERE: Primești 50 de Lei GRATIS din partea BETANO dacă te înregistrezi AICI

Viitorul a avut un sezon teribil. A început cu Hagi renunțând la antrenorat și numind un spaniol aproape anonim, Ruben de la Barrera. Acesta a fost schimbat pe parcurs cu Mircea Rednic, dar rezultatele au rămas tot sub așteptări. Constănțenii coborâseră chiar pe loc de baraj pentru Liga 2, dar au dres busuiocul pe final, cu un om de-al casei pe bancă, Cătălin Anghel. Viitorul a câștigat ultimele 3 meciuri, cu Argeș, Chindia și Astra, și dintr-o candidată la retrogradare a obținut chiar locul de baraj pentru Conference League. 

Chindia și Viitorul s-au întâlnit de 3 ori în acest sezon. Niciodată nu s-au marcat mai mult de 2 goluri. Din contră, a existat chiar și un rezultat de 0-0.

 Încasezi 41 de Ron BONUS FĂRĂ DEPUNERE dacă te înregistrezi azi la Superbet AICI

Alte informații și statistici interesante: 

• doar 3 goluri a încasat Chindia în cele 9 meciuri din play-out. A avut cea mai bună defensivă

• Viitorul a avut a 2-a cea mai bună apărare din play-out, 4 goluri încasate în 9 partide

• media de goluri în partidele Chindiei din play-out este una neverosimilă, 1,1 reușite/meci

• în niciuna dintre cele 9 dispute jucate de Chindia în play-out nu s-au marcat mai mult de 2 goluri

• nu s-a consemnat niciun GG în ultimele 9 deplasări disputate de Viitorul. 7 dintre aceste meciuri au fost sub 2,5 goluri.

Emil Săndoi cunoaște calitatea lotului pe care îl are la dispoziție și scoate maximum posibil. Organizarea defensivă este ireproșabilă, dovadă și meciurile directe cu Viitorul din acest sezon. Adăugând și miza mult mai mare de astăzi, ne așteaptă un duel zgârcit. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru sub 2 goluri în regim asiatic este 1.80. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Chindia Târgoviște vs FC Viitorul
Pronostic:
SUB 2 goluri asiatic
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro