Ponturi Pariuri Fotbal Sepsi OSK vs FC Botoșani

BETFAIR SPORTSBOOK

Sepsi Sf. Gheorghe și FC Botoșani se întâlnesc astăzi, de la ora 17:30, în ultimul meci de play-off din acest sezon de Liga 1

Sepsi este o formație stabilă din punct de vedere financiar, cu o conducere serioasă și un proiect interesant, inclusiv un stadion ultramodern, gata de inaugurare. Cu toate astea, a depășit și așteptările celor mai optimiști fani în acest sezon. Nu doar că s-a calificat în play-off, pentru a doua oară în istorie, dar aici s-a luat la trântă cu cele 3 candidate la titlu. A obținut victorii cu CFR Cluj, FCSB și Craiova, terminând pe locul 4. Trupa antrenată de Leo Grozavu are șansa să participe pentru prima dată în istorie în cupele europene. Va disputa un baraj pentru accederea în UEFA Conference League, împotriva învingătoarei dintre Chindia și Viitorul. 

cota2.ro

Pariază FĂRĂ DEPUNERE: Primești 50 de Lei GRATIS din partea BETANO dacă te înregistrezi AICI

FC Botoșani este pentru a doua oară la rând în play-off, o performanță remarcabilă pentru formația patronată de Valeriu Iftime. Moldovenii ocupă locul 6 în acest moment, cu 31 de puncte, dar mai pot urca o poziție, peste Academica Clinceni, în eventualitatea unei victorii obținute astăzi. Marius Croitoru va trebuie să se descurce fără golgeterul Hamidou Keyta, deja plecat, și fără liderul de la mijlocul terenului, Jonathan Rodriguez, ținut pe bară după ce s-a înțeles cu CFR Cluj. 

Cele 3 meciuri directe din acest sezon au fost unele spectaculoase. Fiecare combatantă a obținut câte o victorie, cu același scor, 2-1, iar o dispută s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

 Încasezi 41 de Ron BONUS FĂRĂ DEPUNERE dacă te înregistrezi azi la Superbet AICI

Alte informații și statistici interesante

• FC Botoșani a primit gol în toate meciurile din acest play-off

• 13 goluri a înscris FC Botoșani în acest play-off. Doar campioana CFR Cluj stă mai bine la acest aspect, cu 15 reușite

• 3,3 goluri/meci s-au marcat în disputele lui Botoșani din play-off. Este cea mai ridicată medie

• Sepsi a înscris în ultimele 8 partide oficiale

• 21 de goluri a marcat Sepsi din faze fixe în acest sezon de Liga 1, cele mai multe dintre toate participantele.

• De cealaltă parte, Botoșani a încasat cele mai multe goluri din faze fixe, 23.

Leo Grozavu trebuie să își păstreze jucătorii în priză, înaintea barajului pentru calificarea în Conference League. Gazdele mai au un avantaj, revenirea fanilor, unii gălăgioși, pe stadion. Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat 1 final și peste 2,5 goluri în meci are o cotă de 3. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Sepsi OSK vs FC Botoșani
Pronostic:
1 & Peste 2.5 goluri
Cota
3.00
Cota finala: 3.00
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro