Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.16

BETANO

1.Afumati-Steaua Bucuresti

Un meci important pentru promovare in Liga 2.In tur,ros-albastrii s-au impus cu 2-0 dupa un meci pe care l-au controlat cap-coada ,rezolvand partida inca din prima repriza.

Din punctul meu de vedere acest meci mi se pare foarte safe.Cred ca nu se problema ca echipa ros-albastra sa piarda calificarea.

cota2.ro

Din punct de vedere al formei:

  • Afumati: L W L W W
  • Steaua Bucuresti: W W W W W

Pont: x2

2.Nantes-Toulouse

În returul barajului de menținere / promovare în Ligue 1,Nantes încearcă să apere avantajul obținut în prima manșă, pe terenul lui Toulouse și să rămână în prima divizie. Pe terenul „violeților”, „canarii” au câștigat cu 2-1 și, astfel, au șanse mari să rămână în prima divizie. 

Nantes a avut un final de sezon foarte bun, în care a reușit să iasă dintr-o situație aproape imposibilă, în care se adâncise după venirea lui Raymond Domenech, în locul lui Christian Gourcuff. Revenirea în fotbal a fostului selecționer a fost de scurtă durată, întrucât apoi a fost adus Antoine Kombouare, pentru a salva situația. 

Toulouse a fost dezamăgirea sezonului anterior din Ligue 1 și prorbabil ar fi retrogradat și în situația în care campionatul ar fi mers până la final și nu era oprit în martie din cauza pandemiei. Echipa lui Patrice Garande a făcut acum o stagiune bună în divizia secundă, dar a terminat doar pe locul al treilea, fiind devansată de Troyes și Clermont, care au promovat direct. 

Pont: 1x

3.Sepsi-Viitorul

Sepsi Sfântu Gheorghe se află în fața unui moment istoric. Astazi, de la ora 20:30, gruparea covăsneană are șansa de a se califica în premieră în cupele europene. Sepsi evoluează acasă, într-un joc într-o singură manșă, contra Viitorului Constanța.

Joi seara, Sepsi OSK a terminat play-off-ul cu o victorie acasă, 1-0 cu FC Botoșani, asigurandu-și astfel locul 4, cu 40 de puncte. A fost finalul unui sezon de Top6 excelent pentru formația lui Leo Grozavu, cea care a avut al doilea punctaj din play-off (17) și cea de-a doua defensivă din partea a doua a campionatului (8 goluri primite).

Dobrogenii au un final de sezon impecabil. Joi, Viitorul s-a impus în deplasare în fața Chindiei Târgoviște cu 3-2 în ”semifinala” pentru Conference League. Trebuie totuși spus că Viitorul a încheiat play-out-ul pe locul 4, ajungând la acest baraj deoarece UTA și Gaz Metan nu au aplicat pentru licența de eurocupe.

Pont: 1x




Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Afumati vs Steaua Bucuresti
Pronostic:
x2
Cota
1.34
Nantes vs Toulouse
Pronostic:
1x
Cota
1.31
Sepsi vs Viitorul
Pronostic:
1x
Cota
1.23
Cota finala: 2.16
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro