Ponturi Pariuri Fotbal Nantes vs Toulouse

BETFAIR EXCHANGE

Nantes și Toulouse joacă astăzi, de la ora 19:00, returul barajului pentru rămânerea/promovarea în Ligue 1. 

Nantes este una dintre cele mai titrate echipe din Franța, cu 8 titluri de campioană în palmares. „Canarii” sunt departe de gloria de altădată. Au petrecut sezoane bune în liga secundă, între 2009 și 2013, apoi s-au zbătut în jumătatea a doua a clasamentului din prima ligă. Anul acesta lucurile au devenit dramatice. Au evitat retrogradarea directă datorită unei serii excelente în final, 4 victorii în ultimele 5 runde. Pe bancă în această perioadă a stat Antoine Kombouaré. Instalat în februarie 2021, acesta are o medie de 1,60 puncte/meci. Lotul lui Nantes este unul cotat la aproape 100 de milioane de euro și conține câțiva tineri interesanți, cum ar fi mijlocașul ofensiv Ludovic Blas, portarul Alban Lafont sau mijlocașul central Imran Louza. 

cota2.ro

Retrogradată la finalul sezonului trecut, Toulouse nu a reușit să prindă unul dintre primele două locuri din liga secundă. Asta și pentru că lotul a suferit modificări importante. Vedetele Sangare, Kouadio Kone și Max Gradel au fost vândute în vară. Toulouse a încheiat sezonul regulat pe locul 3 și a fost nevoită să mai dispute un meci de baraj, împotriva lui Grenoble, câștigat 3-0. 

Pariază FĂRĂ DEPUNERE: Primești 50 de Lei GRATIS din partea BETANO dacă te înregistrezi AICI

Nantes a câștigat meciul tur al barajului, scor 2-1, dar a mai irosit o mulțime de ocazii pe contraatac. Defensiva lui Toulouse a fost hilară în anumite momente. Alte informații și statistici interesante: 

• Nantes a câștigat ultimele 4 meciuri directe jucate pe teren propriu

• doar 7 victorii a avut Toulouse în cele 19 deplasări stagionale din liga secundă

• Nantes a marcat cel puțin două goluri în 5 din ultimele 6 meciuri. De fiecare dată s-a impus în partidele amintite

• doar 2 șuturi pe spațiul porții lui Nantes a expediat Toulouse în partida tur

• Nantes a avut o defensivă de jumătatea clasamentului în Ligue 1, permițând rivalelor să tragă de 158 de ori pe spațiul porții lui Lafont 

• ultimele două baraje pentru menținere/promovare au fost câștigate de formațiile din Ligue 1. 

Cu un lot de două ori mai bine cotat, cu experiența duelurilor tari din acest sezon și cu un antrenor care a deblocat jocul echipei, Nantes pornește favorită certă, poate mai clară decât o arată cotele. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria lui Nantes în handicap asiatic -0.25 este 1.90.

*Linia de handicap asiatic -0.25 este media dintre linia de handicap asiatic 0 și handicap asiatic -0.5, deci în cazul în care meciul se termină la egalitate, se pierde jumătate din miză, iar jumătate se rambursează! Dacă vrei să înțelegi la perfecție liniile de handicapuri asiatice, urmărește acest video

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Nantes vs Toulouse
Pronostic:
Nantes -0.25 handicap asiatic
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro