Ponturi Pariuri Baschet Barcelona vs Anadolu Efes

BETFAIR SPORTSBOOK

Barcelona și Anadolu Efes dispută astăzi, de la ora 21:30, finala Euroligii de baschet masculin. 

Barcelona a investit masiv în ultimul sezon. A adus baschetbaliști cu mare experiență, inclusiv în NBA, precum Mirotic sau Pau Gasol. Catalanii au strâns și vedete din Euroligă, pe Higgins de la ȚSKA Moscova și pe Davies de la Zalgiris. Tot de la Zalgiris a venit și antrenorul Jasikevicius. Cu un astfel de lot, rezultatele nu aveau cum să lipsească. Barcelona a încheiat pe locul secund sezonul regulat din Spania și a ajuns în finala Euroligii după mai bine de un deceniu. Nici Final Four-ul nu îl mai prinseseră din anul 2014. În semifinale au avut emoții serioase împotriva lui Milano. În finalul sfertului 3 s-au văzut conduși și cu 8 puncte, dar au învins cu un coș marcat în ultima secundă, scor 84-82. 

cota2.ro

Anadolu Efes este echipa care a dominat baschetul european în ultimele două sezoane. Anul trecut nu a putut să își valorifice forma, competiția fiind întreruptă pe fondul pandemiei de coronavirus. Acum, turcii par greu de oprit. Au eliminat în sferturile de finală celălalt colos spaniol, pe Real Madrid, iar în semifinale au trecut de ȚSKA Moscova, scor 89-86. Vasilije Micic, MVP-ul desemnat al actualei ediții de Euroligă, a fost cel mai bun de pe parchet și cu ȚSKA, reușind 25 de puncte, 6 pase și 3 recuperări. Efes mai are un superjucător în lot, pe Larkin, MVP stagiunea precedentă. 

Pariază FĂRĂ DEPUNERE: Primești 50 de Lei GRATIS din partea BETANO dacă te înregistrezi AICI

Meciurile directe din sezonul regulat au fost spectaculoase. Anadolu le-a câștigat pe ambele, 86-79 și 88-86. Alte informații și statistici interesante: 

• Anadolu Efes a avut cel mai bun atac în sezonul regulat, o medie de 83,5 puncte înscrise/meci

• Barcelona a avut și ea o medie ridicată, 79,6 puncte/partidă

• 618 puncte a înscris Micic, baschetbalistul lui Anadolu, în acest sezon de Euroligă. E cel mai bun marcator din competiție

• cel mai bun marcator al Barcelonei este Nikola Mirotic, cu 482 puncte

• 414 aruncări de 3 puncte a reușit Efef în acest sezon, lider detașat la acest aspect. Procentajul este unul bun, 40,27%

• Barcelona e prima în ceea ce privește aruncările de 2 puncte, 838 transformate.

Finala dintre Barcelona și Efes este ciocnirea a două stiluri diferite. Turcii practică un baschet total, în viteză, în care plimbă mult mingea și aruncă frecvent de 3 puncte. Catalanii profită de oamenii înalți, Mirotic, Gasol sau Davies și își domină adversarii sub panou. Meciul va semăna cu disputele din sezonul regulat, un festival de puncte. Pe Betfair Sportsbook, cota pentru peste 161,5 puncte înscrise în meci este 1.88. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Barcelona vs Anadolu Efes
Pronostic:
Peste 161.5 puncte
Cota
1.88
Cota finala: 1.88
Profit: 4.40
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro