Ponturi Pariuri Tenis Hugo Gaston vs Richard Gasquet

BETFAIR EXCHANGE

Hugo Gaston și Richard Gasquet se înfruntă astăzi, după ora 16:00, în primul tur de la Roland Garros 2021. 

Hugo Gaston este un reprezentant al noului val de jucători ai tenisului francez. Sportivul în vârstă de 20 de ani a avut rezultate bune în cariera de junior, inclusiv un aur Olimpic la Youth Olympics, în 2018, dar nu a confirmat la profesioniști. A ajuns doar de două ori pe tablourile principale ale unor turnee de Grand Slam. La Australian Open 2020 a fost eliminat în primul tur, iar la Roland Garros, în același an, a izbutit cea mai mare performanță a carierei, un tur 4. Gaston are un stil interesant de joc. A trebuit să se adapteze din cauza înălțimii, doar 1.73 metri. Lovește cu mâna stângă, se deplasează bine și apelează frecvent la scurte. Anul 2021 este extrem de slab. A ajuns pe tabloul principal la un singur turneu major, la Miami. Pe zgură a participat doar la 4 turnee Challenger, pierzând în fața unor adversari de categoria a doua, precum Ilkel, Pellegrino, Collarini, Muller sau Bagnis. 

cota2.ro

Intră AICI în cursa pentru SuperMilion GRATUIT

Richard Gasquet a ajuns la 34 de ani, dar vârsta nu se vede în evoluțiile francezului. Are rezultate decente pe zgură în acest an, cu victorii la jucători specializați în această suprafață, 6-3, 7-5 împotriva lui Diego Schwarzmann, la Lyon, sau 6-3, 6-3 contra lui Daniel Altmaier, la Parma. Cea mai bună performanță a lui Gasquet la Roland Garros datează din 2016, când a atins faza sferturilor de finală. Are și 3 semifinale în turneele de acest nivel, două la Wimbledon și una la US Open. În carieră, Richard are 3 titluri cucerite pe zgură. Gasquet este un jucător spectaculos, dreptaci care folosește backhand-ul cu o singură mână. Are și un serviciu decent și poate produce ușor lovituri câștigătoare. 

Gaston și Gasquet nu s-au întâlnit niciodată într-un meci oficial. Cele mai interesante informații: 

• Richard Gasquet a câștigat 78% dintre game-urile jucate pe propriul serviciu, pe zgură, în întreaga carieră

• Gasquet a câștigat 50% dintre punctele jucate pe serviciul advers, pe zgură, în anul 2021

• 30 de ași a servit Gasquet în meciurile pe zgură din 2021

• 10 centimetri, în favoarea lui Gasquet, este diferența de înălțime

• 18.638.585 milioane de dolari a câștigat Gasquet în întreaga carieră. Gaston a depășit și el 500.000 de dolari

Gaston - Gasquet va fi un duel între două generații diferite de jucători. Experiența celui din urmă și forma recentă ar trebui să conteze decisiv. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria lui Gasquet este 1.81. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Hugo Gaston vs Richard Gasquet
Pronostic:
2
Cota
1.81
Cota finala: 1.81
Profit: 4.05
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro