Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.42

BETANO

Carla Suarez Navarro (118 WTA) și Sloane Stephens (59 WTA) se întâlnesc în primul tur de la Roland Garros 2021, astăzi, după ora 18:00. 

Carla Suarez Navarro a demonstrat încă o dată că este o luptătoare. De data asta a câștigat cea mai importantă bătălie, cea împotriva cancerului. Sportiva din Spania s-a vindecat și este gata pentru ultimul turneu din carieră. În ciuda bolii, Carla s-a antrenat constant și susține că este într-o formă fizică bună. Suarez Navarro a impresionat întotdeauna prin dăruire și prin loviturile ieșite din comun pe care le reușea. Are în palmares două sferturi de finală la Roland Garros, în 2008 și 2014. 

cota2.ro

Cariera lui Sloane Stephens este într-un continuu declin după finala pierdută la Roland Garros în 2018, împotriva Simonei Halep. Din acel moment, americanca a reușit rar turnee decente. Jocul ei este caracterizat de grabă și de o avalanșă de erori neforțate. 

• Stephens a pierdut fără drept de apel ultimul meci, în semifinalele de la Parma, contra lui Qiang Wang. Americanca pornea favorită certă, cu o cotă de 1.40

• Sloane Stephens a câștigat doar 45% dintre punctele jucate cu al doilea serviciu în 2021

• Americanca a fructificat 41% dinte oportunitățile de break avute

• Carla Suarez Navarro a avut bilanț pozitiv pe zgură în fiecare an din carieră (mai multe victorii decât înfrângeri într-un sezon).

Pe Betano, handicapul asiatic +7,5 game-uri pe Carla Suarez Navarro are o cotă de 1.38.

Intră AICI în cursa pentru SuperMilion GRATUIT

Slovacia și Bulgaria dispută astăzi, de la ora 19:00, un meci amical, în Austria. 

Slovacia este calificată la Campionatul European din acest an. Va evolua într-o grupa cu Suedia, Polonia și Spania. Selecționerul Štefan Tarkovic pune la punct ultimele detalii cu două meciuri amicale, în urmă cărora va anunța lotul final pentru turneul final. Așadar, jucătorii au o motivație importantă. Slovacia are o generație bună, cu fotbaliști în marile campionate ale Europei, precum portarul Dubravka (Newcastle), fundașii Pekaric (Hertha), Skriniar (Inter) sau mijlocașul Lobotka (Napoli). 

Bulgaria traversează o perioadă neagră a istoriei. A ratat toate turneele finale, a încheiat pe ultimul loc și în grupa din Nations League, iar ultima victorie obținută într-un meci oficial datează din noiembrie 2019. Actuala generație nu are un lider. Un singur fotbalist din lotul convocat pentru amicalul cu Slovacia evoluează la o echipă din primele 6 campionate ale Europei, fundașul Valentin Antov, o rezervă la Bologna. 

• 10 meciuri oficiale consecutive fără victorie are Bulgaria

• Slovacia s-a calificat la Euro jucând două meciuri de baraj, câștigate împotriva Irlandei de Nord și Scoției

• Slovacia a câștigat ultimul meci oficial, 2-1 împotriva Rusiei, în preliminariile pentru Mondialul din 2022

• 121 de milioane de euro este valoarea lotului Slovaciei. Fotbaliștii convocați de Bulgaria pentru acest meci valorează 16 milioane de euro. 

Pe Betano, cota pentru Draw No Bet (DNB/Pariu Fără Egal) Slovacia este 1.30. 

Încasează AICI 500 de Lei Bonus + 500 de Lei FreeBet de la Betano

Alba Berlin și Ratiopharm Ulm dispută astăzi, de la ora 21:30, al doilea meci al semifinalei play-off-ului primei ligi de baschet din Germania. 

Alba Berlin este campioana en-titre a Germaniei. Triumful de anul trecut a reprezentat cel de-al 9-lea din istoria clubului. Antrenorul Aito Garcia Reneses

are la dispoziție un lot extrem de interesant, din care se remarca Jayson Granger, adus în vară de la Baskonia, sau Marcus Eriksson, baschetbalist draftat în 2015 de Atlanta Hawks. Alba a participat și în recent încheiată ediție a Euroligii, unde a izbutit câteva victorii surprinzătoare. 

Ratiopharm Ulm este o echipă înființată în anul 2001. A promovat în prima divizie în 2006, iar cea mai bună performanță este locul secund, în sezoanele 2011/2012 și 2016/2017. Anul acesta a particpat în Eurocup, a doua competiție intercluburi de la nivel european, dar a dezamăgit. Nu a trecut de o grupă care părea la îndemână, din care au mai făcut parte Metropolitans 92, Unicaja Malaga, Mornar, Buducnost și Brescia. Primele 4 se calificau în faza eliminatorie. 

• Ulm a câștigat primul meci al seriei, 73-71

• Alba Berlin s-a impus în 11 din ultimele 12 meciuri directe

• Alba Berlin a încheiat pe locul secund sezonul regulat, cu 28 de victorii și 6 înfrângeri

• Ulm a fost pe 6 în sezonul regulat, cu 23 de victorii și 11 meciuri pierdute

• 1.000 de fani pot asista la meci, pentru prima dată în anul 2021

• 83,25 puncte/meci a înscris Alba în acest sezon intern. Ulm are o medie de 81,4 puncte/partidă. 

Pe Betano, cota pentru victoria celor de la Alba Berlin (inclusiv prelungiri) este 1.35. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Carla Suarez Navarro vs Sloane Stephens
Pronostic:
Suarez Navarro +7.5 handicap game-uri
Cota
1.38
Slovacia vs Bulgaria
Pronostic:
Slovacia DNB
Cota
1.00
Alba Berlin vs Ratiopharm Ulm
Pronostic:
1 (inclusiv prelungiri)
Cota
1.35
Cota finala: 1.86
Profit: 4.30
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro