Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 4.50

BETANO

AFC Hermannstadt - CS Mioveni - Returul barajului dintre Hermannstadt si Mioveni se joaca diseara de la ora 19:00. Partida tur s-a incheiat 0-0, iar Mioveni pare ca are prima sansa, insa diferenta dintre Liga 1 si Liga 2 e destul de mare. Daca oaspetii marcheaza, sibienii vor fi nevoiti sa marcheze de doua ori. Ma astept la cel putin o repriza castigata de gazde in acest duel.

Intră AICI în cursa pentru SuperMilion GRATUIT

România - Georgia - Romania infrunta nationala Georgiei, inainte de testul cu Anglia. Meciul se va juca la Ploiesti, iar Romania e usir favorita. Georgia nu are o echipa nemaipomenita, insa are o nationala care pune probleme oricarui adversar. Sa nu uitam ca in Nations League a fost invinsa la limita de Suedia si Spania, iar cu Macedonia de Nord a facut egal. Cred totusi ca tricolorii pot castiga macar o repriza in acest duel.

cota2.ro

Franța - Țara Galilor - Nationalele Frantei si Tarii Galilor se intalnesc diseara intr-un amical la Nice si pregatesc ultimele detalii inaintea Campionatului European. Nationala din hexagon e si mai puternica dupa ce Deschamps l-a convocat la lot si pe Benzema. Cu acesta, cu Mbappe si Griezmann, ofensiva Frantei arata nemaipomenit. Ma astept ca echipa gazda sa se impuna in meciul de diseara.

Germania - Danemarca - Germania si Danemarca fac si ele ultimele pregatiri pentru Campionatul European, iar diseara se intalnesc intr-un meci amical. Partida se va juca la Innsbruck, iar dupa parerea mea, Germania e favorita. Danemarca are si ea un lot bun insa consider ca le va fi extrem de greu sa castige in fata ”Mannschaft-ului”. Merg pe cel putin un egal scor de trupa lui Low.

Încasează AICI 500 de Lei Bonus + 500 de Lei FreeBet de la Betano

Norvegia - Luxemburg - Ultimul meci de pe bilet e cel dintre Norvegia si Luxemburg. Luxemburgul a crescut foarte mult in ultimul timp si are o nationala destul de interesanta, care a reusit meciuri foarte bune. De partea cealalta, Norvegia isi doreste sa revina la un turneu final si cred ca vor reusi asta, avand in vedere generatiile talentate de jucatori pe care le au. Chiar daca e amical, acest duel conteaza la diferiti coeficienti si ma astept la un succes al Norvegiei.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
AFC Hermannstadt vs CS Mioveni
Pronostic:
AFC Hermannstadt castiga minim o repriza
Cota
1.38
România vs Georgia
Pronostic:
România castiga minim o repriza
Cota
1.45
Franța vs Țara Galilor
Pronostic:
1
Cota
1.32
Germania vs Danemarca
Pronostic:
1X
Cota
1.29
Norvegia vs Luxemburg
Pronostic:
Pauza sau Final 1
Cota
1.32
Cota finala: 4.50
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro