Ponturi Pariuri Fotbal Romania vs Georgia

BETANO

1.Romania-Georgia

”Tricolorii” au decepționat într-o mare măsură în această primăvară, scoțând doar trei puncte în primele trei dueluri din calificările pentru Mondialul din 2022. Astazi, de la ora 21:45, la Ploiești, în fața fanilor care vor avea un acces limitat din punct de vedere numeric, România speră să-și dreagă moralul în testul contra Georgiei. Apoi, va veni, pe 6 iunie, o partidă infinit mai grea, jocul de verificare de pe terenul Angliei.

Dacă înfrângerea de acasă cu Germania (0-1) a fost în mare măsură previzibilă, eșecul din Armenia (2-3) a lăsat un gust amar. Calculele pentru calificare s-au complicat, victoria de acasă cu Macedonia de Nord (3-2) rămânând singura bucurie pentru ”tricolori”.

cota2.ro

De altfel, excluzând victoria de la ”masa verde”, 3-0 cu Norvegia, naționala pregătită de Mirel Rădoi a rămas cu doar două victorii în ultimele opt partide. În plus, România are mai departe probleme la nivel defensiv, primind gol în fiecare din ultimele 13 dueluri, amicale sau oficiale.

De asemenea, stăm rău la jocurile de acasă. Patru din ultimele nouă confruntări ale României din propriul fief au fost pierdute. Este drept, ”tricolorii” au cedat contra unor naționale puternice în aceste jocuri: 1-2 cu Spania, 0-2 cu Suedia, 0-1 cu Austria, respectiv cu Germania.

Totuși, jocurile României produc spectacol: în ultimele cinci dispute ale ”tricolorilor” s-au înscris 21 de goluri în total.

În februarie, naționala de la Tbilisi a fost preluată de fostul internațional francez Willy Sagnol. Aparent, realizările din calificările mondiale sunt modeste: un singur punct în trei dueluri. Dar, Georgia a cedat doar cu 0-1 în Suedia, contra Spaniei a pierdut acasă cu 1-2 după un gol încasat în prelungiri, iar din Grecia s-a întors cu un 1-1.

Oaspeții de astazi au opt meciuri la rând fără victorie, însă toate acestea au avut rezultate la limită la final. De asemenea, ultimele nouă deplasări ale Georgiei s-au încheiat la scoruri strânse.

Pronostic: 1 solist

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Romania vs Georgia
Pronostic:
1
Cota
1.99
Cota finala: 1.99
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro