Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.66

BETFAIR SPORTSBOOK

Anett Kontaveit și Kristina Mladenovic se întâlnesc în turul secund de la Roland Garros, astăzi,după ora 18:00. 

Estona Anett Kontaveit, ocupanta locului 31 în clasamentul WTA, este o jucătoare cu lovituri puternice. Servește bine, produce multe lovituri câștigătoare, dar acest lucru atrage iminent și o mulțime de erori neforțate. Cea mai bună performanță din carieră la Roland Garros a venit în 2018, un tur 4. La actuala ediție a eliminat-o pe elvețianca Golubic, cu un 6-0 zdrobitor în decisiv. 

cota2.ro

Kristina Mladenovic era văzută o mare speranță a tenisului francez. Cu un fizic perfect pentru sport, a ajuns la 28 de ani și este într-un regres continuu în proba de simplu. Dacă în octombrie 2018 ocupa locul 10, acum este doar pe 61. În schimb, Mladenovic se concentrează la dublu, acolo unde a cucerit nu mai puțin de 5 turnee de Grand Slam alături de Timea Babos. 3 dintre ele au venit la Roland Garros. 

• Kontaveit a câștigat toate cele 4 meciuri directe jucate contra lui Mladenovic. În ultimele două nu a pierdut set

• 58 de lovituri câștigătoare a reușit Kontaveit în primul tur

• Mladenovic nu a mai legat 3 victorii pe tabloul principal al unui turneu WTA din 2019 

• Kontaveit a câștigat 66% din game-urile jucate pe propriul serviciu în anul 2021. Procentajul lui Mladenovic e mult mai scăzut, 54,3%. 

Pe Betafir Sportsbook,cota pentru victoria lui Kontaveit este 1.37 și consider că merită jucată pe biletul zilei.

Încasează AICI 500 de Lei Bonus + 500 de Lei FreeBet de la Betano

Karolina Pliskova o înfruntă în turul secund de la Roland Garros pe Sloane Stephens, astăzi, după ora 14:30. 

Karolina Pliskova, locul 10 WTA, este una dintre jucătoarele cu cel mai bun serviciu din lume. Cehoaica are o semifinală jucată la Roland Garros, în anul 2017, și abordează cu un moral bun actuala ediție. În urmă cu două săptămâni a ajuns până în finala turneului de la Roma, fiind învinsă de senzația Iga Swiatek. În primul tur de la Paris, Karolina a trecut în două seturi de croata Donna Vekic. 

Sloane Stephens, ajunsă pe locul 59 WTA, s-a chinuit teribil în primul tur, împotriva Carlei Suarez Navarro, sportivă revenită după o pauză de un an și după o luptă cu cancerul. Stephens a avut nevoie de 3 seturi, scor 3-6, 7-6(4), 6-4. Meciul a fost elocvent pentru tenisul prestat în ultima vreme de americancă. Momente de cădere totală, cu o avanlanșă de erori neforțate, 54 la număr contra lui Navarro. 

• Pliskova a câștigat singurul meci direct disputat pe zgură, în optimile de finală de la Madrid 2019, scor 6-2, 6-3

• 6,8 ași/meci a servit Pliskova în anul 2021. Stephens are o medie de sub un as/partidă

• 3 titluri are Pliskova pe zgură, în întreaga carieră, ultimul fiind unul important, în turneul Premier de la Roma, în 2019

• 1 a fost cel mai bun loc ocupat de Pliskova în carieră

Pe Betfair Sportsbook, una din cele mai mari case de pariuri online licențiate în România, cota pentru victoria Karolinei Pliskova este 1.47. 

Intră AICI în cursa pentru SuperMilion GRATUIT

Anadolu Efes și Fenerbahce joacă astăzi, de la ora 17:00, primul meci al finalei Superligii de baschet masculin din Turcia. 

Anadolu Efes tocmai a fost încoronată cea mai bună echipă din Europa. A câștigat Euroliga, după un Final 4 în care le-a învins pe CSKA Moscova și Barcelona. Trupa condusă de pe parchet de Micic și Larkin, doi baschetbaliști care ar prinde oricând un loc în NBA, traversează o serie fantastică. Are 10 victorii consecutive în toate competițiile. Câștigătoare a sezonului regulat în Turcia, Efes nu a pierdut niciun meci în sferturile play-off-ului, 2-0 cu Gaziantep, sau în semifinale, 3-0 cu Besiktas. 

Fenerbahce are la rândul ei un lot de invidiat, din care se remarcă Nando de Colo, Vesely sau Guduric. Formația antrenată de sârbul Kokoskov nu are însă omogenitatea și inventivitatea lui Anadolu. În Euroligă, Fenerbahce a fost oprită în faza sferturilor de finală de CSKA Moscova, cu 3-0 la general. 

• Anadolu a câștigat 7 din ultimele 8 înfruntări directe

• Formația din Efes a înscris cel puțin 80 de puncte în ultimele 4 înfruntări directe. A izbutit și un scor istoric, o victorie 106-74, în februarie 2021

• Anadolu a înscris peste 83 de puncte în ultimele 10 meciuri oficiale

• 10 meciuri cu cel puțin 90 de puncte are Anadolu, pe teren propriu, în anul 2021. O medie colosală!

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru peste 80,5 puncte marcate de Anadolu Efes este 1.32. 


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Kontaveit vs Mladenovic
Pronostic:
1
Cota
1.37
Ka. Pliskova vs S. Stephens
Pronostic:
1
Cota
1.47
Anadolu Efes vs Fenerbahce
Pronostic:
Efes peste 80.5 puncte
Cota
1.32
Cota finala: 2.66
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro