Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 4.38

BETANO

FC Voluntari - Dunarea Calarasi - Al doilea baraj pentru Liga 1 se joaca diseara. Voluntari are meci cu Dunarea Calarasi si e mare favorita. In tur, Voluntari s-a impus cu 2-1 dupa un joc in care a dominat categoric. La Dunarea sunt probleme mari cu banii si nu cred ca cei de acolo isi doresc o promovare. Ma astept ca gazdele sa se impuna si astazi.

Intră AICI în cursa pentru SuperMilion GRATUIT

Spania U21 - Portugalia U21 - La Campionatul European U21 avem astazi semifinalele. In prima semifinala se intalnesc Spania si Portugalia. In sferturi, Spania a trecut de Croatia cu 2-1, dupa prelungiri, iar Portugalia a castigat, tot dupa prelungiri, cu 5-3 in fata Italiei. Meciurile directe dintre cele doua nationale au produs mereu goluri si nu vad de ce nu s-ar marca si astazi cel putin doua, avand in vedere ofensivele excelente ale celor doua formatii.

cota2.ro

Olanda U21 - Germania U21 - Cealalta semifinala de la Campionatul European U21 e cea dintre Olanda si Germania. ”Mandarinele mecanice” au produs surpriza in sferturi si au eliminat marea favorita, Franta, cu 2-1, asta dupa ce nationala hexagonului a condus cu 1-0 la pauza. Germania s-a chinuit serios in faza anterioara, insa au trecut in cele din urma de Danemarca, dupa loviturile de departajare. Ma astept la goluri astazi si cred ca o sa avem cel putin doua, deznodamant intalnit in ultimele 6 meciuri directe.

Încasează AICI 500 de Lei Bonus + 500 de Lei FreeBet de la Betano

Efes - Fenerbahce - De la fotbal trecem la baschet acolo unde se joaca primul meci al finalei din campionatul Turciei. Anadolu Efes si Fenerbahce se dueleaza in aceasta ultima faza a competitiei si ma astept la un meci cu multe puncte. Ultimele doua meciuri directe, jucate in acest an, au produs minim 172 de puncte si cred ca astazi, cele doua echipe pot marca in total, minim 155 de puncte.

Portland Trail Blazers - Denver Nuggets - Ultimul pariu de pe bilet merge catre un meci de baschet din NBA care se va juca la noapte. Portland si Denver se infranta pentru un loc in sferturile competitiei. Scorul dupa 5 jocuri e de 3-2 in favoarea celor de la Denver, iar partida de diseara e cruciala. In ultima partida directa au fost prelungiri si s-au marcat numai putin de 287 de puncte. Cred ca o sa fie un meci disputat si cred ca ambele echipe vor marca lejer minim 100 de puncte.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FC Voluntari vs Dunarea Calarasi
Pronostic:
1
Cota
1.35
Spania U21 vs Portugalia U21
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.42
Olanda U21 vs Germania U21
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.32
Efes vs Fenerbahce
Pronostic:
Peste 154.5 puncte
Cota
1.33
Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets
Pronostic:
Peste 214.5 puncte
Cota
1.30
Cota finala: 4.38
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro