Ponturi Pariuri Fotbal Bolivia vs Venezuela

BETFAIR EXCHANGE

Bolivia și Venezuela se întâlnesc astăzi, de la ora 23:00, în preliminariile Campionatului Mondial din 2022, zona sud-americană. 

Bolivia este una dintre puținele naționale din America de Sud fără cel puțin un star veritabil. Cel mai important fotbalist convocat pentru disputa cu Venezuela este Marcelo Moreno, atacantul de 33 de ani aflat sub contract cu Cruzeiro. Majoritatea fotbaliștilor evoluează în competiția internă. Asta aduce și un avantaj. Sunt de notorietate dificultățile pe care adversarii le au când sunt obligați să joace pe stadionul din La Paz, la o altitudine de peste 3.600 de metri. În actuala grupă preliminară, Bolivia ocupă ultimul loc după primele 4 etape. A obținut un singur rezultat de egalitate, 2-2 cu Paraguay. 

cota2.ro

Venezuela este antrenată în acest moment de portughezul Jose Peseiro, fost antrenor la Rapid între 2008 și 2009. Acesta are la dispoziție un lot net superior, din care se remarcă Salomon Rondon, atacant trecut pe la formații importante din Europa, precum Malaga, Zenit, WBA sau Newcastle. Alți jucători interesanți sunt Tomas Rincon (Torino), Roberto Rosales (Leganes) sau Darwin Machis (Granada). Venezuela are 3 puncte în grupa preliminară, o victorie cu 2-1 în fața reprezentativei din Chile. 

Încasează AICI 500 de Lei Bonus + 500 de Lei FreeBet de la Betano

Venezuela a câștigat categoric ultimele 3 meciuri directe, marcând de fiecare dată cel puțin 3 goluri. Cel mai recent triumf a fost în octombrie 2019, un amical, scor 4-1. Alte informații interesante: 

• 6 din ulimele 7 meciuri directe dintre Bolivia și Venezuela au fost GG

• în ultimele 6 meciuri directe s-a marcat de fiecare dată peste 3,5 goluri

• ultimele 5 meciuri disputate de Bolivia au fost GG. Și în cele mai recente 6 partide jucate de bolivieni acasă au marcat ambele formații

• ultimul meci în care Bolivia nu a primit gol este un amical din 2018, contra naționalei din Iraq

• 31 de goluri a înscris Salomon Rondon în tricoul naționalei din Venezuela. Este cel mai bun marcator din istorie

• 22 de goluri a marcat și Marcelo Moreno în tricoul Boliviei. Este la rândul lui cel mai bun marcator din istoria naționalei sale. 

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru ambele formații marchează în meci (GG) este 1.97. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Bolivia vs Venezuela
Pronostic:
Ambele Marchează
Cota
1.97
Cota finala: 1.97
Profit: 4.85
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro