Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 4.44

Superbet

Sorana Cîrstea (54 WTA) și Daria Kasatkina (37 WTA) se întâlnesc astăzi, după ora 14:00, în turul 3 de la Roland Garros 2021. 

Sorana Cîrstea traversează un moment foarte bun al carierei. A câștigat trofeul la Istanbul, a ajuns în finală la Strasbourg, iar acum are un culoar nesperat spre semifinala de la Roland Garros. Sportiva din România a lucrat mult la partea mentală, este mult mai puternică în momentele critice, lucru dovedit în turul secund, când a revenit de la 1-3 în decisiv, contra italiencei Martina Trevisan. Datorită performanțelor din ultima perioadă, Sorana și-a îndeplinit în mare proporție obiectivul, o clasare între primele 56 de jucătoare ale lumii, fapt care o califică la Jocurile Olimpice. 

cota2.ro

Adversara de astăzi este rusoaica Daria Kasatkina, o jucătoare imprevizibilă. Are lovituri neconvenționale, un stil aparte, dar îi lipsește constanța. Kasatkina nu a mai legat 3 victorii pe zgură de anul trecut, de la Roma. 

• ambele meciuri jucate de Sorana Cîrstea la această ediție, contra lui Konta și Trevisan, au fost peste 19,5 game-uri

• și Kasaktina a avut un meci lung, împotriva japonezei Misaki Doi, în primul tur, scor 6-3, 5-7, 6-3

• Sorana a câștigat 63,3% dintre game-urile jucate cu propriul serviciu în anul 2021

• Kasatkina are un procentaj ceva mai slab, 59,3%.

Pariul ales pentru biletul zilei la disputa Sorana Cîrstea - Daria Kasatkina este over 19,5 game-uri în meci la cotă 1.62. 

Încasează AICI 500 de Lei Bonus + 500 de Lei FreeBet de la Betano

Polona Hercog (73 WTA) și Marketa Vondrousova (21 WTA) se întâlnesc în turul secund de la Roland Garros, astăzi, după ora 18:00, pe arena Suzanne-Lenglen. 

Polona Hercog a făcut deja două victime cu nume la actuala ediție. A eliminat-o în primul tur pe Kiki Bertens, o specialistă pe zgură, apoi a trecut fără emoții și de Caroline Garcia, favorita gazdelor. Victoriile sunt cu atât mai surprinzătoare, cu cât serviciul nu i-a funcționat deloc sportivei din Slovenia. Cu Bertens a jucat doar 40% din mingi cu prima servă, iar cu Garcia 49%. 

Marketa Vondrousova a rămas cea mai bine clasată sportivă din sfertul ei de tablou și are o șansă imensă la semifinale. Cehoaica este o jucătoare puternică, cu un joc agresiv și cu rezultate mari pe zgură în anii anteriori. Apogeul a fost atins în 2019, când a jucat finala la Roland Garros, pierdută contra Ashleigh Barty. La actuala ediție a trecut de Kaia Kanepi, în 3 seturi, și de localnica Harmony Tan. 

• Hercog și Vondrousova s-au întâlnit o singură dată, în optimile de finală de la Roma, în 2020. Sportiva din Cehia s-a impus 6-1, 1-6, 7-6(5) 

• 45 de lovituri câștigătoare a izbutit Polona Hercog în primele două tururi

• Vondrousova a avut la rândul ei 35 de lovituri câștigătoare în primele două meciuri

• 6 finale de turnee WTA a jucat Polona Hercog în carieră. Toate au fost pe zgură, 3 dintre ele fiind și câștigate

• Polona Hercog a câștigat 61,7% dintre punctele jucate cu primul serviciu în anul 2021. Vondrousova are un procentaj similar, 62,3%.

Pariul ales pentru înfruntarea Hercog - Vondrousova este peste 19,5 game-uri la cotă1.65. 

Intră AICI în cursa pentru SuperMilion GRATUIT

Nigeria și Camerun dispută un meci amical, astăzi, de la ora 21:30. 

Nigeria este una dintre cele mai titrate formații de pe continentul african. A participat la 6 din ultimele 7 Campionate Mondiale, având și 3 titluri în Cupa Națiunilor Africii. În acest moment, „vulturii verzi” sunt antrenați de neamțul Gernot Rohr. Pentru amicalul de astăzi el a convocat un lot plin de staruri. Cele mai cunoscute nume: Wilfred Ndidi (Leicester), Alex Iwobi (Everton), Kelechi Iheanacho (Leicester), Moses Simon (Everton), Victor Osimhen (Napoli) sau Peter Olayinka (Slavia Praga). 

Naționala Camerunului a cucerit la rândul ei 5 trofee în Cupa Națiunilor Africii, ultimul în 2017. Selecționerul din acest moment este unul consacrat în fotbalul românesc, Toni Conceicao, fostul antrenor al lui CFR Cluj. Și el are pe mână un lot bun, cu mulți fotbaliști care evoluează în prima ligă franceză. Vedetele formației sunt Pierre Kunde (Mainz), Vincent Aboubakar (Besiktas), Toko Ekampi (Lyon) sau Andre Anguissa (Fulham). 

• 3 dintre ultimele 5 meciuri disputat ede Nigeria, indiferent de competiție, s-au terminat la egalitate

• și ultimul meci al Camerunului a fost tot X, 0-0 cu Rwanda

• 0 șuturi pe spațiul porții adverse a expediat Camerun în ultimul meci

Următorele meciuri programate pentru Nigeria și Camerun sunt în septembrie, în preliminariile Mondialului. Așadar, jucătorii vor merge direct în vacanță. Nimeni nu va risca vreo accidentare, mai ales că este finalul unui sezon epuizant. Pariul ales pe Superbet, una din cele mai mari case de pariuri online licențiate în România, este un rezultat de egalitate la pauză sau la final (PsF X) la cotă de 1.66. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Cîrstea vs Kasatkina
Pronostic:
Peste 19.5 game-uri
Cota
1.62
Hercog vs Vondrousova
Pronostic:
Peste 19.5 game-uri
Cota
1.65
Nigeria vs Camerun
Pronostic:
PSF X
Cota
1.66
Cota finala: 4.44
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro