Ponturi Pariuri Fotbal Spania vs Portugalia

BETFAIR SPORTSBOOK

Spania și Portugalia se înfruntă într-un amical de lux, astăzi, de la ora 20:30, pe Wanda Metropolitano, din Madrid. 

Spania a intrat pe ultima sută de metri înaintea Euro 2020, primul turneu în care nu se numără printre marile favorite, după mulți ani. Selecționerul Luis Enrique a luat câteva decizii surprinzătoare în alcătuirea lotului pentru turneul final. Cea mai importantă a fost lăsarea căpitanului Sergio Ramos pe dinafară. Sunt și doi fotbaliști debutanți, portarul Robert Sanchez și fundașul central Aymeric Laporte. „Furia Roja” a înregistrat rezultate constrastante în ultimii ani. De la victoria zdrobitoare cu Germania, 6-0 în Nations League, spaniolii au trecut rapid la o remiză ștearsă cu Grecia, pe teren propriu, sau la o victorie chinuită, scor 2-1, cu Georgia. La Euro 2020, adversarele Spaniei vor fi Polonia, Suedia și Slovacia. 

cota2.ro

Portugalia are o nouă generație de vis, condusă de Cristiano Ronaldo. Linia de mijloc este una stelară, în ea remarcându-se Bruno Fernandes, omul care a purtat-o pe United în spate în sezonul recent încheiat, dar și Bernardo Silva, om de bază în angrenajul lui Guardiola. În atac, pe lângă Ronaldo, îi mai găsim pe Diogo Jota, pe Joao Felix, recent campion în Spania cu Atletico, sau pe Andre Silva, unul dintre golgeterii din Bundesliga. Apărarea este formată din jucători cu experiență, precum Pepe sau Fonte, campion cu Lille, dar și din 2 oameni fundamentali pentru Manchester City, Ruben Dias și Joao Cancelo. Lusitanii au o grupă ușoară în preliminariile pentru Campionatul Mondial, adversare fiind Serbia, Irlanda, Luxemburg și Azerbaijan. În schimb, la Euro 2020 au picat în „grupa morții”, cu Germania, Franța și Ungaria. 

Încasează AICI 500 de Lei Bonus + 500 de Lei FreeBet de la Betano

Cele mai interesante informații și statistici înaintea amicalului Spania - Portugalia: 

• ultimele 3 meciuri disputate de Spania au fost GG. Au primit gol de la formații slab cotate, Grecia, Georgia și Kosovo

• și ultimele două meciuri ale Portugaliei au fost GG: 2-2 cu Serbia și 3-1 cu Luxemburg

• 10 cornere/meci e media în ultimele 3 înfruntări directe dintre Spania și Portugalia

• 9 lovituri de la colțul terenului a avut Spania în ultimul meci, cel cu Kosovo

• tot de 9 cornere a beneficiat și Portugalia în cea mai recentă dispută, cu Luxemburg

• în ultimele 6 meciuri ale Spaniei s-a marcat minim un gol în fiecare repriză. 

Betfair Sportsbook propune un pariu special extrem de interesant, minim un gol în fiecare repriză & minim 4 cornere în fiecare repriză, la o cotă de 3.50. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Spania vs Portugalia
Pronostic:
minim un gol în fiecare repriză & minim 4 cornere în fiecare repriză
Cota
3.50
Cota finala: 3.50
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro