Ponturi Pariuri Fotbal Spania vs Portugalia

Superbet

Spania-Portugalia

Două dintre cele mai talentate naționale se vor confrunta într-un test programat astazi, de la ora 20:30, pe stadionul madrilen ”Wanda Metropolitano”. 22.590 de spectatori vor putea asista la ”amicalul” dintre Spania și Portugalia. Va fi un joc așteptat cu interes mare în special de gazde, având în vedere că, așa cum se știe, selecționerul Luis Enrique a convocat pentru Euro2020 un lot fără fotbaliști de la Real Madrid.

În ultimele dueluri oficiale, Spania nu a evoluat foarte convingător. Startul în calificările pentru Mondialul din 2022 a fost cam ezitant. După un 1-1, acasă cu Grecia, a venit un 2-1 chinuit în Georgia, adjudecat abia după un gol victorios venit în prelungiri. În fine, ”Furia Roja” a obținut un triumf mai apropiat de așteptări, 3-1, acasă, cu Kosovo.

cota2.ro


Alături de Anglia, Spania va fi una dintre loturile cele mai tinere de la Euro 2020. Se așteaptă ca Ferran Torres (21 de ani) să-și continue aportul ofensiv bun demonstrat în această primăvară, prin golurile cu Georgia și Kosovo. Totodată, deja experimentatul Gerard Moreno poate consfinți un sezon formidabil pe care l-a avut cu Villarreal, acolo unde a înscris de 23 de ori în La Liga, respectiv de 7 ori în eurocupe!

Nici naționala lui Fernando Santos nu a excelat în startul calificărilor pentru Mondialul din 2022. O izbândă doar cu 1-0 acasă cu Azerbaijdan a fost urmată de un 2-2 în Serbia, pentru ca apoi să vină un triumf cu 3-1 în Luxemburg.

Cu cele 103 goluri marcate pentru lusitani, Cristiano Ronaldo va fi principalul atu al Portugaliei, dar, asemeni gazdelor de joi, vin din urmă ”lupii tineri”. ”Cormoranul” de 24 de ani Diogo Jota are deja 6 goluri în 12 meciuri pentru reprezentativă, iar Joao Felix (21 de ani) vrea să arate că merită mai mult decât statutul său actual de la Atletico Madrid.


Dacă ne uităm la istoricul între al confruntărilor spaniolo-portugheze, am miza pe gazde, care conduc cu 17-6 la victorii directe, consemnându-se și 14 remize. 

Dar, în ultimul deceniu, Spania a avut mult de furcă atunci când a fost vorba de Portugalia. În precedenta confruntare directă, tot la nivel amical, a fost 0-0, pe tărâm lusitan, pe 7 octombrie 2020. Per total, în ultimele șase partide ”H2H”, Spania nu s-a impus decât o dată în timp regulamentar, este vorba despre acel 1-0 de la Mondialul 2010. Doi ani mai târziu, Spania a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a se impune contra portughezilor, în semifinalele Europenelor.

Pronostic: Eu cred ca vom avea un meci foarte echilibrat si prin urmare o sa joc un X la pauza sau la final.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Spania vs Portugalia
Pronostic:
PsF X
Cota
1.73
Cota finala: 1.73
Profit: 7.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro