Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.98

Superbet

In cateva zile incepe Campionatul European 2020 si profit de zilele astea fara meciuri si va propun cate ceva antepost. Pentru acest articol am ales sa va propun o cota de 2 foarte buna, dupa parerea mea. Mizam oarecum pe echipe fara sanse la calificare si nu numai.

cota2.ro

Încasează AICI 500 de Lei Bonus + 500 de Lei FreeBet de la Betano

Macedonia de Nord se afla in Grupa C la EURO alaturi de Austria, Olanda si Ucraina. O grupa extrem de dificila, sunt de acord, insa sa nu uitam ca Macedonienii au scos un egal un Germania, iar Romaniei le-a dat doua boabe cu cateva luni in urma. Au o echipa buna si eu ma astept ca in faza grupelor, chiar daca nu se califica, sa marcheze cel putin un gol. Are la dispozitie 270 de minute. E greu de crezut ca nu o vor face.

Ungaria se afla in Grupa F la EURO alaturi de Franta, Portugalia si Germania. ”Grupa mortii”, asta e clar. Ungaria in acest moment e cam ca Romania la Euro 2008. Noi am reusit sa marcam atunci si am incredere ca ungurii o vor face si ei. Nu au echipa rea si cu siguranta vor avea oportunitati. E greu de crezut ca au vreo sansa la calificare insa am incredere ca vor reusi sa strapunga plasa cel putin a unui adversar.

Turcia se afla in Grupa A la EURO alaturi de Elvetia, Italia si Tara Galilor. Turcii au aratat excelent la startul calificarilor pentru mondiale, invingand Olanda cu 4-2 si Norvegia cu 3-0. Ok, Italia e favorita grupei, insa pe Elvetia si pe Tara Galilor ii poti bate serios. Turcia are sanse mari sa se califice in fazele eliminatorii, mai ales ca si cele mai bune patru locuri 3 primesc aceasta sansa. Ma astept la cel putin 3 goluri marcate de Turcia la acest turneu final.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Macedonia de Nord vs Austria, Olanda si Ucraina
Pronostic:
Macedonia de Nord marcheaza peste 0.5 goluri in faza grupelor
Cota
1.27
Ungaria vs Franta, Portugalia si Germania
Pronostic:
Ungaria marcheaza peste 0.5 goluri in faza grupelor
Cota
1.25
Turcia vs EURO 2020
Pronostic:
Turcia marcheaza peste 2.5 la Campionatul European
Cota
1.25
Cota finala: 1.98
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: In desfasurare

cota2.ro
cota2.ro