Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.06

Superbet

Asa cum spuneam, Campionatul European se apropie cu pasi repezi si trebuie sa acoperim cat mai multe pariuri ”antepost”. Pentru astazi am ales sa mizez pe trei echipe care cred eu ca se pot califica si nu vor ocupa ultima pozitie in grupa.

Încasează AICI 500 de Lei Bonus + 500 de Lei FreeBet de la Betano

cota2.ro

Croatia, finalista Cupei Mondiale din 2018 se afla in Grupa D alaturi de Anglia, Cehia si Scotia. Croatii au o echipa nemaipomenita, iar suporterii au asteptari mari de la ei. Cehia si Scotia cu siguranta vor lupta sa prinda unul dintre cele mai bune locuri trei, iar eu cred ca Anglia si Croatia se vor lupta pentru primele doua pozitii din grupa. Ma astept ca trupa Zlatko Dalic sa avanseze in fazele eliminatorii ale competitiei.

Elvetia se afla intr-o forma excelenta, cu 6 victorii in ultimele sale 6 partide. Acestia se afla in Grupa A alaturi de Italia, Turcia si Tara Galilor si ma astept sa faca o figura frumoasa. Fie ca vor sau nu, echipa Tarii Galilor sunt outsiderii acestei grupe si la cum arata echipa nu stiu ce sa le prezic la acest turneu decat un loc 4. Italia, Elvetia si Turcia cred ca se vor lupta pentru calificare si ma astept ca elvetienii sa nu ocupe ultima pozitie in aceasta grupa. Ar fi cam prea de tot, zic eu.

Polonia, in frunte cu Lewandowski, se afla in Grupa E alaturi de Spania, Suedia si Slovacia. Sclovacii au slabe sanse sa treaca de aceasta grupa si sincer sa fiu, nici nu au un lot foarte competitiv. Polonia are ca obiectiv prima pozitie si are un lot destul de bun. Spania nu mai e acea Spanie de acum 10-12 ani cand cucereau titluri la greu si cred ca Lewa & Co. se vor clasa pe primele trei pozitii in aceasta grupa.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Croatia vs Grupa D
Pronostic:
Croatia se califica in fazele eliminatorii la EURO
Cota
1.30
Elvetia vs Grupa A
Pronostic:
Elvetia va ocupa una din primele trei pozitii ale Grupei A
Cota
1.30
Polonia vs Grupa E
Pronostic:
Polonia va ocupa una din primele trei pozitii ale Grupei E
Cota
1.22
Cota finala: 2.06
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: In desfasurare

cota2.ro
cota2.ro