Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.02

BETANO

Iga Swiatek (8 WTA) și Maria Sakkari (18 WTA) se înfruntă în sferturile de finală de la Roland Garros, astăzi, după ora 13:30, în al doilea meci de pe arena Philippe Chatrier. 

Iga Swiatek este campioana en-titre de la Paris. Poloneza are un parcurs fenomenal pe zgură, pierzând doar două meciuri în ultimii 2 ani. La actuala ediție, Iga și-a zdrobit toate adversarele, pe Juvan, Peterson, Kontaveit și Kosyuk. Nu a cedat încă niciun set. Swiatek are un stil complet, estetic, cu puține erori neforțate, cu lovituri plasate perfect. Și serviciul este unul de luat în considerare. Sportiva din Polonia dă dovadă și de o forță mentală ieșită din comun. S-a calificat și în semifinalele probei de dublu feminin, alături de Mattek-Sands. În meciul din optimi, contra lui Hsieh și Mertens, au revenit de la 1-5 în decisiv, salvând nu mai puțin de 7 mingi de meci.

cota2.ro

Maria Sakkari este prima jucătoare din Grecia care ajunge în sferturile unui turneu de Grand Slam. Așadar, este inclusiv în fața celei mai mari performanțe din carieră. Sakkari este o jucătoare agresivă, cu brațe puternice, un stil asemănător cu al ucrainencei Marta Kostyuk, pe care Swiatek a eliminat-o în turul anterior. 

• 22 de seturi consecutive a câștigat Iga Swiatek la Roland Garros

• doar 20 de game-uri a cedat Swiatek la actuala ediție de la Roland Garros

• 70 de erori neforțate a comis Swiatek în toate cele 4 meciuri de până acum. Sakkari a comis 48 doar în meciul cu Mertens

• 5 break-uri au reușit adversarele lui Swiatek la Roland Garros 2021

• Sakkari și-a pierdut serviciul de 8 ori.

Pe Betano, cota pentru o victorie a lui Swiatek cu handicap asiatic -2,5 game-uri este @1.39

Încasează AICI 500 de Lei Bonus + 500 de Lei FreeBet de la Betano

Rafael Nadal (3 ATP) și Diego Schwartzman (10 ATP) luptă pentru un loc în semifinalele Roland Garros 2021, astăzi, după ora 15:00. 

Rafael Nadal nu mai are nevoie de prezentare. Este cel mai bun jucător pe zgură din toate timpurile, campion de 13 ori la Roland Garros. Ibericul este într-o formă colosală și la actuala ediție, ajungând în sferturi fără să cedeze vreun set, după meciuri cu Popyrin, Gasquet, Norrie și Sinner. 

Diego Schwartzman a avut un sezon modest. Deși este un specialist pe zgură, argentinianul a pierdut în primele tururi la Monte Carlo, Roma și Lyon. Și-a revenit însă în momentul oportun la Roland Garros, unde nu a cedat set până în acest punct. Schwartzman este nevoit să alerge mult, să fie des în defensivă, asta din cauza fizicului său. El măsoară doar 1,70 metri, cel mai scund jucător din top 10 mondial. 

• Schwartzman nu a reușit niciun as în precedentele 3 tururi de la Roland Garros

• niciun as nu a servit Sinner în meciul cu Nadal din turul precedent

• un as/meci e media lui Schwartzman în duelurile jucate contra lui Rafael Nadal pe zgură

• doar 29 de ași a trimis Schwartzman în toate meciurile jucate în anul 2021, adversarii fiind mai slab cotați decât Nadal. 

Pe Betano, cota pentru sub 1,5 ași reușiți de Schwartzman este @1.45. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Maria Sakkari vs Iga Swiatek
Pronostic:
Swiatek -2.5 game-uri
Cota
1.39
Rafa Nadal vs Diego Schwartzman
Pronostic:
Schwartzman sub 1.5 ași
Cota
1.45
Cota finala: 2.02
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro