Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 17.52

Superbet

Prieteni, așteptarea a luat sfârșit! Euro 2020 începe curând, așa că v-am pregătit o serie de pariuri antepost pe această competiție, oferite de Superbet.


cota2.ro

Ungaria sub 1.5 puncte în grupă @ 1.85


Pare unul dintre cele mai plauzibile pariuri antepost oferite de casele de pariuri. Vecinii noștri au o grupă infernală, cu Portugalia, Franța și Germania, iar în condițiile în care și locul 3 te poate califica în optimi, nimeni nu își permite un pas greșit cu Ungaria. E adevărat că ungurii au două meciuri pe teren propriu, dar acest avantaj nu poate fi decisiv atâta vreme cât tribunele nu vor fi pline.


Slovacia sub 1.5 puncte în grupă @ 2.05


La fel ca și în cazul Ungariei, Slovacia pare a fi victimă sigură într-o grupă cu Spania, Suedia și Polonia. Deși au apărut cazuri de COVID-19 în loturile Spaniei și Suediei, aceste două naționale au suficiente resurse pentru a învinge Slovacia în meci direct, în timp ce și Polonia este și ea o națională foarte solidă. Slovacii au experiență, dar nu joacă la un nivel foarte înalt, cu câteva excepții.


Macedonia de Nord sub 1.5 puncte în grupă @ 1.65


Macedonia de Nord are șansa a patra într-o grupă pe care o putem vedea și la București. Ex-iugoslavii au de înfruntat Olanda, Austria și Ucraina, iar acest aspect ne duce cu gândul că nu pot scoate mai mult de un punct în cele trei partide. Macedonenii au avut recent rezultate surprinzătoare, 2-1 în Germania, dar este mai degrabă un rezultat pe care îl scot o dată în viață.


Finlanda sub 1.5 puncte în grupă @ 1.75


Finlanda este în scădere față de campania de calificare la Euro. Nordicii au pierdut toate cele trei amicale susținute înainte de Euro, 2-3 cu Elveția, 0-2 cu Suedia și 0-1 cu Estonia și nu au mai câștigat un meci din noiembrie 2020. Finlandezii sunt victime sigure într-o grupă cu Danemarca, Belgia și Rusia, iar dacă vor scoate mai mult de un punct ar însemna o surpriză mare.



Țara Galilor sub 2.5 goluri marcate în grupă @ 1.60


Galezii au o grupă ce poate fi catalogată atât accesibilă, cât și dificilă. Turcia și Elveția sunt echipe solide, în timp ce Italia țintește titlul continental. Pentru a merge mai departe, Țara Galilor trebuie să marcheze, iar britanicii nu au oameni care să bage mingea în poartă, cu excepția lui Gareth Bale.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Grupa A vs Țara Galilor
Pronostic:
Sub 2.5 goluri marcate în grupă
Cota
1.60
Grupa B vs Finlanda
Pronostic:
Finlanda sub 1.5 puncte in grupă
Cota
1.75
Grupa C vs Macedonia de Nord
Pronostic:
Macedonia de Nord sub 1.5 puncte în grupă
Cota
1.65
Grupa E vs Slovacia
Pronostic:
Slovacia sub 1.5 puncte în grupă
Cota
2.05
Grupa F vs Ungaria
Pronostic:
Ungaria sub 1.5 puncte în grupă
Cota
1.85
Cota finala: 17.52
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: In desfasurare

cota2.ro
cota2.ro