Ponturi Pariuri Fotbal Turcia vs Italia

Superbet

Turcia-Italia

Pe Stadio Olimpico din Roma, Italia întâlnește Turcia, într-un meci din Grupa A, din care mai fac parte Țara Galilor și Elveția. 

Cel mai recent duel direct dintre Italia și Turcia a avut loc în noiembrie 2006, un amical la Bergamo, și s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Gazdele partidei nu au pierdut în precedentele 11 confruntări cu naționala turcă: 8 victorii și 3 remize. 

cota2.ro

Un singur meci dintre acestea a avut loc la un turneul final mondial sau European. La Euro 2000, Italia s-a impus cu 2-1. 

Squadra azzurra începe Euro într-unul dintre cele mai bune momente din ultimii ani. Formația antrenată de Roberto Mancini este neînvinsă de 27 de meciuri, în toate competițiile. Ultimul eșec al cvadruplei campioane mondiale s-a înregistrat în septembrie 2018: 0-1 cu Portugalia. 

Pe lângă forma remarcabilă din ultima perioadă, Italia mai are un atu important. Nu doar în meciul cu Turcia, ci în toată prima fază a turneului, în care va juca toate partidele la Roma. Pe Olimpico, squadra azzurra e neînvinsă la Europene și Mondiale: 6 victorii, două remize. Mai mult decât atât, în ultimele 7 jocuri dintre cele 8, nici nu a primit gol. 

Punctul forte al turcilor este apărarea. Naționala lui Senol Gunes beneficiază de câțiva fundași care evoluează la echipe importante din Europa - Zeki Çelik (Lille), Merih Demiral (Juventus), Çağlar Söyüncü (Leicester) sau Ozan Kabak (împrumutat la Liverpool în ultima jumătate de sezon) -, iar în preliminarii a primit doar 3 goluri. Belgia e singura care s-a descurcat la fel de bine din acest punct de vedere. 

Un alt avertisment pentru italieni trebuie să fie faptul că, în calificări, Turcia a reușit să-i ia 4 puncte din 6 campioanei mondiale Franța: victorie acasă cu 2-0 și egal în deplasare (1-1). 

Forma:

  • Turcia: W D W D W
  • Italia: W W W W W

Pronostic: Voi juca un pariu special la SUPERBET!


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Turcia vs Italia
Pronostic:
P0.5g/meci,P6.5cornere/meci & P2.5cartonase/meci
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro