Ponturi Pariuri Fotbal TURCIA vs ITALIA

BETANO

UEFA EURO 2020

TURCIA - ITALIA

START EURO! Campionatul European debuteaza diseara pe Stadio Olimpico din Roma acolo unde se va juca partida dintre Italia si Turcia, de la ora 22:00. Meciul va fi condus de o brigada din Olanda, la centru aflandu-se Danny Makkelie, ajutat la cele doua tuse de Hessel Steegstra si Jan de Vries. Al patrulea oficial e arbitra Stéphanie Frappart, iar in camera VAR se afla Kevin Blom.

cota2.ro

<<< Statistici ale celor doua formatii >>>

  • Turcia este la a cincea sa participare la un turneu final european, cel mai bun rezultat fiind semifinala de la EURO 2008. E doar a doua oara in istorie cand Turcia se califica la doua campionate europene consecutive, ultima data cand au reusit aceasta performanta fiind in 1996 si 2000.
  • Deși a jucat 38 de partide la Campionatele Europene, Italia nu a marcat niciodată mai mult de două goluri într-un meci. Deasemenea, au remizat mai multe meciuri decât orice altă echipă din istoria acestui turneu (16 meciuri), înregistrând în același timp cele mai multe rezultate de 0-0 (8).
  • Acesta va fi cel de-al doilea turneu major al lui Şenol Güneş în calitate de antrenor principal al Turciei. In urma cu 19 ani, antrenorul turc a obtinut cea mai buna performanță a sa la un turneu final, după ce a dus Turcia pana pe podiumul Cupei Mondiale din 2002 (Locul 3).
  • Singura întâlnire anterioară intre Turcia și Italia la un turneu major a fost la EURO 2000, tot pe 11 Iunie si tot in meciul de deschidere al turneului. In acel meci, Italia s-a impus cu scorul de 2-1 datorită golurilor lui Antonio Conte și a lui Filippo Inzaghi (penalty). Tot în acel meci, Okan Buruk a marcat primul gol al Turciei la Campionatele Europene.
  • Turcia a primit doar trei goluri în 10 meciuri în preliminariile EURO 2020, avand astfel cea mai buna defensiva, alaturi de Belgia.
  • Italia nu a pierdut niciodată pe Stadio Olimpico la un turneu major (Cupa Mondială / Campionat European), avand 6 victorii si 2 rezultate de egalitate.
  • Acesta este primul turneu major al lui Roberto Mancini în calitate de antrenor principal al Italiei. Ca jucător, a participat doar la o singura finală majoră, jucând patru meciuri la EURO 1988 si marcând in meciul de deschidere al turneului, în remiza, 1-1, contra Germaniei de Vest.
  • Italia participă la al 10-lea Campionat European. Acestia au câștigat turneul la prima lor apariție la EURO, in 1968 și de atunci au ajuns în finală de două ori, fără să pună mâna pe trofeul Henri Delaunay (EURO 2000 si EURO 2012).
  • Turcia a jucat de 4 ori in deschiderea unui Campionat European si de fiecare data au pierdut.
  • Italia, alaturi de Belgia, a fost echipa care a castigat toate meciurile din preliminariile Campionatului European. Italia a marcat in cele 10 meciuri, numai putin de 37 de goluri.

<<< INCASEAZA AICI 500 DE RON BONUS + 500 DE RON FREEBET DE LA BETANO >>>

<<< Declaratii antrenori >>>

> Șenol Güneș, antrenorul Turciei: "Rezultatul pe care îl obținem în primul meci este foarte important. O remiză sau o victorie contra Italiei poate provoca o oarecare confuzie în grupa. Sper sa reusim! Vreau să vad forța echipei în primul meci. Chiar dacă pierdem, important este să jucam bine. Sper că va fi un meci grozav, un meci plăcut și că vom câștiga!" 

> Roberto Mancini, antrenorul Italiei: "Trebuie să respectăm Turcia, au o echipa plină de talent. Debutul este întotdeauna dificil și cu siguranta vor fi multe emoții, dar nu te poți lăsa coplesit. Nu cred că există un exces de entuziasm, știm cu cine ne confruntăm. Dorința de a iesi in evidenta la acest EURO este imensă, dar acesta este un meci care trebuie jucat cu inima. O putem face! Putem castiga!"

<<< Echipe probabile de start, TURCIA - ITALIA >>>

TURCIA (4-5-1): Uğurcan Çakır - Zeki Çelik, Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, Umut Meraş - Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder, Kenan - Burak Yılmaz 

ITALIA (4-3-3): Donnarumma - Florenzi, Bonucci, Chiellini, Spinazzola - Barella, Jorginho, Locatelli - Berardi, Immobile, Insigne

Ce pariem la TURCIA - ITALIA?

Se anunta un meci disputat si dificil pentru italieni, iar cine spune ca acestia pornesc favoriti, se inseala amarnic. Sa nu uitam cum a inceput Turcia campania pentru Campionatul Mondial, cu victorii clare in fata Olandei si Norvegiei. In regula, Italia are de partea sa fanii, insa eu cred ca acest lucru e cu doua taisuri. Presiunea o sa-si spuna cuvantul, asta e clar si pot aparea greseli in defensiva. Eu unu ma astept la goluri in acest duel, iar pariul pe care il propun este "Peste 2.00 goluri asiatice", la o cota de 1.75, la Betano!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
TURCIA vs ITALIA
Pronostic:
Peste 2.00 goluri asiatice
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 7.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro