Ponturi Pariuri Fotbal Turcia vs Italia

BETFAIR SPORTSBOOK

Turcia și Italia se întâlnesc în meciul de deschidere de la Euro 2020, astăzi, de la ora 22:00, pe Stadio Olimpico din Roma. 

Turcia are o generație frumoasă și este prezentă la al doilea turneu final european consecutiv. La ediția din 2016 nu a părăsit faza grupelor, dar selecționerul Şenol Gunes are obiective importante acum. Încrederea este dată de un lot plin cu fotbaliști aflați pe val. Printre ei se numără fundașii Soyuncu (Leicester) sau Kabak (Liverpool), dar și oamenii ofensivi Yazici și Burak Yilmaz (campioni în Franța cu Lille), Calhanoglu (AC Milan) sau Ens Unal (Getafe). Națianala „Semilunei” a avut o campanie impresionantă de calificare. A încheiat pe locul secund într-o grupă cu Franța, Islanda, Albania, Andorra și Republica Moldova, pierzând un singur meci. Istoria recentă contrabalansează însă cu valoarea lotului. Turcia nu a mai trecut de faza grupelor la un turneu final de la Euro 2008. 

cota2.ro

Italia este una dintre favoritele la câștigarea Euro 2020. Naționala pregătită de Roberto Mancini are o grupă accesibilă, cu Turcia, Elveția și Țara Galilor. Va profita și de faptul că meciurile se vor juca acasă, pe Stadio Olimpico. Peninsularii au o serie absolut uluitoare, de 27 de meciuri la rând fără eșec. Au încheiat grupa preliminară cu victorii pe linie, în fața Finlandei, Greciei, Bosniei, Armeniei și reprezentativei din Liechtenstein. Golaverajul a fost spectaculos, 37 de goluri înscrise și doar 4 primite. Mancini are are la dispoziție un lot echilibrat, în care experiența lui Chiellini și Bonucci se combină cu prospețimea adusă de Chiesa sau Barella. Italia are și un „bomber” veritabil în atac, pe Ciro Immobile. Atacantul lui Lazio, „Gheata de Aur” din urmă cu două sezoane, a marcat câte un gol pentru Italia la fiecare din ultimele 3 apariții ca titular, inclusiv în victorie de săptămâna trecută, 4-0 contra Cehiei, echipă care participă la rândul ei la Euro 2020. 

Învârte ROATA NOROCULUI pe Betano și câștigă premii ZILNICE

Turcia și Italia nu s-au întâlnit în perioada recentă. Ultimul meci direct a fost un amical din noiembrie 2006. Cele mai interesante informații și statistici: 

• 8 victorii consecutive are Italia. În niciuna dintre cele 8 partide Squadra Azzurra nu a primit gol

• Italia a marcat cel puțin 2 goluri în ultimele 8 meciuri

• 11 goluri a marcat Italia în cele două meciuri amicale premergătoare Euro 2020

• 15 cornere a avut Italia în cele două meciuri amicale de dinainte de Euro 2020

• Italia a obținut 9 cornere contra Poloniei și 8 contra Bosniei, cele mai puternice adversare întâlnite în ultimele 7 luni

• 21,2 ocazii de gol/meci și-a creat Italia în cele 5 partide jucate în anul 2021

• 25 de goluri a înscris Immobile pentru Lazio în sezonul recent încheiat. Atacantul are 13 reușite în tricoul primei reprezentative.

Betfair Sportsbook întâmpină Euro 2020 cu o ofertă unică. Pentru Turcia - Italia mi-a atras atenția un pariu special, minim 2 goluri și minin 6 cornere Italia, la o cotă de 3.00. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Turcia vs Italia
Pronostic:
Italia încrie minim 2 goluri și are minim 6 cornere
Cota
3.00
Cota finala: 3.00
Profit: 10.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro