Ponturi Pariuri Fotbal TARA GALILOR vs ELVETIA

BETANO

UEFA EURO 2020

TARA GALILOR - ELVETIA

EURO 2020! Campionatul European continua astazi cu alte trei partide, una dintre ele fiind Tara Galilor - Elvetia, meci care se va juca pe Stadionul Olympic din Baku, de la ora 16:00. Meciul va fi condus de o brigada din Franta, la centru aflandu-se Clément Turpin, ajutat la cele doua tuse de Nicolas Danos si Cyril Gringore. Al patrulea oficial e arbitrul sarb, Srdjan Jovanović, iar in camera VAR se afla François Letexier.

cota2.ro

<<< Statistici ale celor doua formatii >>>

  • La EURO 2016, Tara Galilor a fost prima echipa debutanta la un turneu final care ajunge in semifinale. Ultima echipa care a reusit acest lucru a fost Suedia in 1992.
  • Țara Galilor a avut o medie de 1.25 goluri marcate / meci în campania de calificare pentru EURO 2020 (10 goluri în 8 meciuri), cea mai mică dintre toate cele 24 de echipe care s-a calificat la turneu, alături de Macedonia de Nord.
  • Xherdan Shaqiri a fost implicat in 47% din golurile Elveției la turneele majore din 2014 si pana in prezent, reusind sa puncteze de 5 ori.
  • Aceasta este prima întâlnire dintre Țara Galilor și Elveția la un turneu major (Cupa Mondială + Campionatele Europene). În toate competițiile, inclusiv amicale, Elveția a câștigat cinci dintre cele șapte întâlniri, insa ultima lor întâlnire din Octombrie 2011, s-a încheiat victoria Țarii Galilor, scor 2-0, in calificarile pentru Campionatul European.
  • Aaron Ramsey a fost implicat în 50% din golurile Țării Galilor, de la ultimul lor turneu final (EURO 2016), marcând un gol si reusind patru pase decisive.
  • UEFA EURO 2020 va fi al treilea turneu major al Țării Galilor după Cupa Mondială din 1958 și EURO 2016. La ambele turnee au ajuns pana, cel putin, in sferturile de finala.
  • Vladimir Petkovic, antrenorul Elvetiei din August 2014, este doar al doilea tehnician care conduce Elveția la trei turnee finale consecutive, dupa Köbi Kuhn (EURO 2004, Cupa Mondială 2006, EURO 2008).
  • Elveția participă la al 5-lea Campionat European. Au ajuns în fazele de eliminatorii o singură dată, în 2016, cand au fost eliminati de Polonia la penalty-uri în optimile de finală (1-1 dupa 120 de minute).
  • Gareth Bale, jucatorul Țarii Galilor, a marcat în fiecare dintre cele două apariții anterioare împotriva Elveției (2 goluri în 2 meciuri).
  • Elveția a înscris mai mult de un gol în doar unul din ultimele 13 meciuri la un Campionat European, bifand chiar o victorie cu 2-0 impotriva Portugaliei în faza grupelor de la EURO 2008.

<<< INCASEAZA AICI 500 DE RON BONUS + 500 DE RON FREEBET DE LA BETANO >>>

<<< Declaratii antrenori >>>

> Robert Page, antrenorul Tarii Galilor: "Prima partida este cruciala pentru ca ne dorim sa pornim cu dreptul. Nu e sfarsitul lumii daca nu o vom face, dar la cat de competitiv este grupul nostru, ne dorim succesul, ne dorim sa facem o treaba buna. Pentru a reusi asta, trebuie sa ne acordam cea mai buna sansa pentru a face treaba buna in grupa si asta inseamna sa castigam primul meci.” 

> Vladimir Petkovic, antrenorul Elvetiei: "Tara Galilor este cu siguranta o echipa care merita respect, o formatie care a ajuns in semifinalele EURO 2016. Noi stim de ce suntem capabili, ce ne dorim si cam cat de departe putem ajunge, dar intotdeauna tintim sa obtinem pe cat de mult putem. Nu ne vom limita cu vreo oponenta sau in vreun meci si ne vom imbunatati jocul pentru a incerca sa castigam impotriva fiecarui adversar. Ne respectam oponentele, asta este foarte important, insa nu ne temem de nimeni.” 

<<< Echipe probabile de start, TARA GALILOR - ELVETIA >>>

TARA GALILOR (3-4-3): Ward – Mepham, Rodon, B. Davies – T. Roberts, J. Allen, Ampadu, N. Williams – D. James, H. Wilson, Bale.

ELVETIA (3-4-2-1): Sommer – Elvedi, F. Schar, Akanji – K. Mbabu, D. Zakaria, G. Xhaka, R. Rodriguez – Shaqiri – Embolo, Seferovic.

Ce pariem la TARA GALILOR - ELVETIA?

Tara Galilor nu are o echipa senzationala, sa fim seriosi. Inafara de Bale, Wilson, Davies, Ramsey si James nu prea vedem nume cunoscute. Elvetia are o nationala puternica si am vazut-o in multe meciuri. Eu ma astept ca Elvetia sa aiba duel pentru locul 2 cu Turcia. Nu o vad pe Tara Galilor trecand de grupe. Pontul meu pentru meciul Tara Galilor - Elvetia este "Elvetia -0.25 AH" in cota 1.85, la Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
TARA GALILOR vs ELVETIA
Pronostic:
Elvetia -0.25 AH
Cota
1.85
1/2
Cota finala: 1.85
Profit: -5.00
Stake: 10
Status: 1/2 Pierdut

cota2.ro
cota2.ro