Ponturi Pariuri Fotbal DANEMARCA vs FINLANDA

BETANO

UEFA EURO 2020

DANEMARCA - FINLANDA

EURO 2020! Campionatul European continua astazi cu alte trei partide, una dintre ele fiind Danemarca - Finlanda, meci care se va juca pe Stadionul Parken din Copenhaga, de la ora 19:00. Meciul va fi condus de o brigada din Anglia, la centru aflandu-se Anthony Taylor, ajutat la cele doua tuse de Gary Beswick si Adam Nunn. Al patrulea oficial e arbitrul elvetian, Sandro Schärer, iar in camera VAR se afla Stuart Attwell.

cota2.ro

Învârte ROATA NOROCULUI pe Betano și câștigă premii ZILNICE

<<< Statistici ale celor doua formatii >>>

  • De când a câștigat Campionatul European din 1992, Danemarca a atins fazele eliminatorii ale turneului doar o singura data (sferturi de finală în 2004).
  • Finlanda a câștigat 18 puncte in cele 10 meciuri din preliminariile pentru EURO 2020. Aceasta este cea mai buna performanta a finlandezilor intr-o campanie de calificare la un turneu final si trebuie mentionat ca au mai reusit o astfel de "isprava" in calificarile pentru Cupa Mondiala din 2010, insa atunci au incheiat pe locul 3 si nu au reusit sa se califice.
  • Teemu Pukki a marcat 10 goluri în preliminariile pentru EURO 2020, cu opt goluri mai mult decât orice alt jucător finlandez (Fredrik Jensen, 2 goluri). Acest este cel mai mare număr de goluri reusit vreodată de un jucător finlandez într-o singură campanie de calificare pentru un turneu major (Cupa Mondială + Campionatele Europene).
  • Aceasta este prima întâlnire dintre Danemarca și Finlanda la un turneu major (Cupa Mondială + Campionatele Europene). Ultima lor întâlnire directa datează din Noiembrie 2011, de la o partida amicala castigata de danezi cu 2-1.
  • De la începutul preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2018, Christian Eriksen a fost implicat direct în 39% din golurile Danemarcei în meciurile oficiale, marcând 23 de goluri și oferind 7 pase decisive (30 de goluri din totalul de 77 al Danemarcei).
  • În timp ce Finlanda participă la primul lor turneu major (Cupa Mondială + Campionatele Europene), aceasta este cea de-a noua apariție a Danemarcei la Campionatele Europene și prima lor apariție din 2012. Au câștigat turneul EURO din 1992, pentru care s-au calificat doar după expulzarea Iugoslaviei, ca urmare a războiului din Balcani.
  • Danemarca nu a pierdut niciun joc la ultimul lor turneu major, in timp regulamentar (o victorie si 3 egaluri la Cupa Mondială 2018). A fost eliminată insa în optimile de finală de către Croația, dupa 1-1 la finalul celor 120 de minute si 3-2 la loviturile de departajare.
  • Danemarca nu a marcat mai mult de două goluri în niciunul dintre ultimele 22 de meciuri la turneele majore (Cupa Mondială + Campionatele Europene). Ultima oară au făcut-o în optimile de finală de la Cupa Mondială din 1998, atunci când au învins Nigeria cu 4-1.
  • Ultima dată când Finlanda a câștigat până la șase meciuri într-o singură etapă a grupelor din preliminarii pentru un turneu major, a fost in campania de calificare pentru EURO 2008, când au câștigat șase din cele 14 jocuri ale lor.
  • Finlanda a devenit prima echipă europeană care s-a calificat pentru un turneu major pentru prima dată, alaturi de Macedonia de Nord. Ultimele echipe calificare in premiera la un Campionat European au fost Albania si Islanda la turneul final din Franta (EURO 2016). In urma cu 5 ani, Albania a fost eliminata din faza grupelor, iar Islanda a ajuns pana in sferturi, acolo unde au fost eliminati chiar de gazda competitiei, Franta.

<<< INCASEAZA AICI 500 DE RON BONUS + 500 DE RON FREEBET DE LA BETANO >>>

<<< Declaratii antrenori >>>

> Kasper Hjulmand, antrenorul Danemarcei: "Cred ca putem trece de faza grupelor, dar va fi foarte greu. Finlanda este la debut si s-au dezvoltat foarte bine. Rusia e periculoasa, iar Belgia este una dintre favorite la trofeu. Sa ne calificam in optimi şi vedem apoi ce se va intampla!” 

> Markku Kanerva, antrenorul Finlandei: "Suntem outsideri in grupa noastra. Vom lua fiecare meci in parte. Avem obiective pentru fiecare partida, dar si punctele sunt importante. Asta nu inseamna ca vom fi concentraţi doar pe rezultat.”

<<< Echipe probabile de start, DANEMARCA - FINLANDA >>>

DANEMARCA (4-3-3): Schmeichel; Mæhle, Kjær, Christensen, Wass; Eriksen, Højbjerg, Delaney; Poulsen, Wind, Braithwaite. 

FINLANDA (3-5-2): Hradecky; O'Shaughnessy, Arajuuri, Toivio; Uronen, Kamara, Sparv, Lod, Raitala; Pukki, Pohjanpalo. 

Ce pariem la DANEMARCA - FINLANDA?

Danemarca e favorita la castigarea acestui duel cu Finlanda si pe langa faptul ca au o nationala mai valoroasa, pana la urma urmei, acestia joaca meciul si in fata fanilor, la Copenhaga. Danezii isi doresc locul secund intr-o grupa din care mai fac parte Belgia si Rusia, iar deznodamantul din meciul de diseara poate fi doar unul singur, zic eu. Asadar, pontul meu pentru partida Danemarca - Finlanda este "Danemarca -1.00 AH" la o cota de 1.75 pe Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
DANEMARCA vs FINLANDA
Pronostic:
Danemarca -1.00 AH
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro