Ponturi Pariuri Fotbal Țara Galilor vs Elveția

BETFAIR SPORTSBOOK

Țara Galilor și Elveția se înfruntă în grupa A de la Euro 2020, astăzi, de la ora 16:00. 

Țara Galilor are cea mai bună generație din istorie, una care a ajuns până în semifinalele Europeanului precedent, cel din Franța. Lotul nu s-a schimbat radical, dar reprezentativa are un nou selecționer, în persoana lui Ryan Giggs, legenda lui Manchester United. Spuneam că scheletul reprezentativei a rămas în mare măsură același, dar jucătorii sunt departe de forma din acel moment. Aaron Ramsey, vedeta echipei alături de Gareth Bale, a marcat doar două goluri pentru Juventus în sezonul recent încheiat. Alt om de bază în 2016, Joe Allen, se zbate în liga secundă din Anglia cu Stoke. Țara Galilor a obținut dramatic biletul pentru Euro 2020. A încheiat pe locul secund o grupă cu Croația, Slovacia, Ungaria și Azerbaijan, fiind nevoiți să câștige un meci de care pe care cu maghiarii, în ultima rundă. 

cota2.ro

Elveția este o națională care și-a câștigat respectul în ultimele două decenii. A fost prezentă la ultimele 3 Campionate Mondiale și s-a calificat la 4 din ultimele 5 ediții de European. Elvețienii și-au câștigat grupa preliminară, una din care au mai făcut parte Danemarca, Irlanda, Georgia și Gibraltar. Lotul este unul experimentat, cu o medie ideală de vârstă, 27 de ani. În el se regăsesc nume interesante, precum Sommer, Elvedi, Zakaria și Embolo, toți de la Monchengladbach, sau starurile din Premier League Xhaka (Arsenal), Schar (Newcastle) și Shaqiri (Liverpool). 

Învârte ROATA NOROCULUI pe Betano și câștigă premii ZILNICE

Cele mai recente dispute directe au avut loc în preliminariile pentru Euro 2012. Victoriile au fost împărțite, fiecare profitând de avantajul terenului propriu. Cele mai interesante informații și statistici: 

• meciul are loc pe arena din Baku, iar numărul maxim de fani este 34.935

• Elveția a câștigat ultimele 6 meciuri disputate în toate competițiile

• precedentele 4 partide jucate de Țara Galilor la Europene au fost sub 2,5 goluri

• Țara Galilor nu a înscris mai mult de un gol în cele 5 partide jucate în anul 2021

• 1,25 goluri/meci a înscris Țara Galilor în preliminariile pentru Euro 2020, cea mai scăzută medie dintre toate cele 24 de participante

• Shaqiri a fost implicat (gol sau pasă) în 47% dintre golurile marcate de Elveția la turneele finale, începând cu anul 2014

• 9 cornere/meci este media în meciurile jucate de Țara Galilor în anul 2021. Disputele elvețienilor din același interval au o medie de peste 10 cornere.


O să încerc un pariu mai riscant, dar la cotă foarte bună, situată la valoarea 3.75 în Betfair Sportsbook, iar pentru a-l înverzi avem nevoie să câștige Elveția și să se marcheze sub 2.5 goluri în meci.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Țara Galilor vs Elveția
Pronostic:
2 & Sub 2.5 goluri
Cota
3.75
Cota finala: 3.75
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro