Ponturi Pariuri Fotbal BELGIA vs RUSIA

BETANO

UEFA EURO 2020

BELGIA - RUSIA

EURO 2020! Campionatul European continua astazi cu alte trei partide, una dintre ele fiind Belgia - Rusia, meci care se va juca pe Gazprom Arena din Saint Petersburg, de la ora 22:00. Meciul va fi condus de o brigada din Spania, la centru aflandu-se Antonio Mateu Lahoz, ajutat la cele doua tuse de Pau Cebrián Devís si Roberto del Palomar . Al patrulea oficial e arbitrul argentinian, Fernando Andres Rapallini, iar in camera VAR se afla Alejandro Hernández.

cota2.ro

Învârte ROATA NOROCULUI pe Betano și câștigă premii ZILNICE

<<< Statistici ale celor doua formatii >>>

  • Acesta va fi al doilea turneu major al lui Stanislav Cherchesov în calitate de antrenor principal al Rusiei (Cupa Mondială + Campionatele Europene). La Cupa Mondială din 2018, el a condus Rusia în sferturile de finală, cea mai bună performanță a acestora în competiție de la dizolvarea URSS.
  • Niciunul dintre ultimele 12 meciuri ale Belgiei de la Campionatele Europene nu s-a încheiat la egalitate (5 victorii si 7 egaluri), o serie care a început în finala din 1980 (1-2 contra Germaniei de Vest).
  • Numai Harry Kane (17) a fost implicat direct în mai multe goluri decât rusul Artem Dzyuba (14 - nouă goluri și cinci pase decisive) în campania de calificare la EURO 2020.
  • Romelu Lukaku este golgheterul Belgiei la turneele majore (Cupa Mondială + Campionatele Europene), cu 7 goluri în 15 meciuri. Șase dintre aceste șapte goluri au venit în faza grupelor.
  • Belgia s-a calificat in acest an la al 6-lea turneu de Campionat European. Este doar a doua oara cand belgienii se califica la doua turnee finale europene consecutive. Ultima data au reusit aceasta performanta in 1980 si 1984.
  • Acesta este al doilea turneu major al lui Roberto Martinez în calitate de antrenor principal al Belgiei (Cupa Mondială + Campionatele Europene). La Cupa Mondială din 2018, din Rusia, el i-a condus pe "Diavolii Roșii" pe locul al 3-lea.
  • De la dizolvarea URSS, cea mai bună performanță a Rusiei la un Campionat European a venit la EURO 2008, când au ajuns în semifinale, acolo unde au fost eliminati, cu 3-0, de către Spania, echipa care avea sa castige trofeul.
  • Ca URSS, Rusia a câștigat primul Campionat European, cel din 1960, învingând Iugoslavia cu 2-1 în finală, dupa prelungiri. Rusii au pierdut următoarele trei finale ale Campionatului European la care au ajuns: 1964, 1972 și 1988.
  • Belgia, alaturi de Italia, a fost echipa care și-a câștigat toate meciurile din campania de calificare la EURO 2020 (10/10). De asemenea, belgienii au marcat mai multe goluri decât orice altă echipă (40 goluri), avand in aceeasi timp si cea mai buna defensiva (3 goluri primite in cele 10 meciuri).
  • Belgia este una dintre singurele două echipe europene (alături de Franța) care au ajuns în sferturile de finală ale fiecăruia dintre ultimele trei turnee majore (Cupa Mondială + Campionatele Europene).

<<< INCASEAZA AICI 500 DE RON BONUS + 500 DE RON FREEBET DE LA BETANO >>>

<<< Declaratii antrenori >>>

> Roberto Martinez, antrenorul Belgiei: "Castigarea unui turneu major se reduce la micile detalii, lucruri pe care nu le poti controla întotdeauna. Dacă ne uităm la istorie, multe echipe mari au ratat trofeul. Brazilia din 1982 sau Olanda lui Cruyff sunt doua exemple de echipe care aveau un lot foarte bun, dar nu au castigat trofeul. Vrem sa-i facem mandri pe fanii nostri.” 

> Stanislav Cherchesov, antrenorul Rusiei: "Nu avem o grupa usoara. Belgia este o nationala de top, o stim cel mai bine dintre adversarele din grupa. Danemarca are sansa sa joace toate meciurile acasa, iar ultimul meci al nostru va fi la Copenhaga, un adevarat test. Finlanda are multi jucatori care evolueaza in strainatate, asa ca va fi un rival dificil.”  

<<< Echipe probabile de start, BELGIA - RUSIA >>>

BELGIA (3-4-3): Courtois; Alderweireld, Vertonghen, Denayer; Meunier, Dendoncker, Tielemans, T. Hazard; Mertens, Lukaku, Doku.

RUSIA (5-3-1-1): Shunin; Mario Fernandes, Barinov, Dzhikiya, Semenov, Karavaev; Zobnin, Ozdoev, Golovin; Miranchuk; Dzyuba.

Ce pariem la BELGIA - RUSIA?

Belgia e favorita acestui duel insa sa nu uitam ca nu poate conta pe De Bruyne si Witsel la acest meci, acestia find accidentati, iar Eden Hazard nu se stie daca o sa intre din primul minut. Rusia joaca in fata fanilor si chiar daca au o echipa mai slab cotata, este asteptata sa isi joace sansa. Nu cred ca Belgia o sa piarda azi, ba mai mult pornesc cu prima sansa, iar eu o sa mizez pe un pariu logic. Pontul meu pentru partida Belgia - Rusia este "Belgia -0.25 AH" la o cota de 1.70, pe Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
BELGIA vs RUSIA
Pronostic:
Belgia -0.25 AH
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 7.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro