Ponturi Pariuri Fotbal Danemarca vs Finlanda

BETFAIR SPORTSBOOK

Danemarca și Finlanda deschid grupa B de la Euro 2020, astăzi, de la ora 19:00. 

Danemarca este una dintre cele mai subestimate naționale din lume. Rezultatele consistente se văd însă în clasamentul FIFA, nordicii ocupând un bine meritat loc 10. Danezii au fost prezenți la 8 din ultimele 10 ediții ale Europenelor, câștigând și un titlu, în 1992. La Mondialul precedent au depășit faza grupelor. În preliminariile pentru actualul turneu final, Danemarca a terminat fără eșec, într-o grupă cu Elveția, Irlanda, Georgia și Gibraltar, golavarejul fiind unul imunător, 23 de goluri înscrise și doar 6 primite. Selecționerul Kasper Hjulmand are în lot câteva vedete de talie mondială. Se remarcă Eriksen, campion în Italia cu Inter, fundașul Christensen, câștigător al Ligii Campionilor cu Chelsea, mijlocașii centrali Hojberg (Tottenham) și Delaney (Dortmund) sau atacanți Poulsen (Leipzig) și Dolberg (Nice). 

cota2.ro

Finlanda este la prima participare din istorie la un turneu final. Nordicii pornesc din postura de outsideri, cu cel mai slab lot din competiție. Cei mai cunoscuți fotbaliști finlandezi sunt Teemu Pukki, atacant recent promovat în Premier League cu Norwich și revenit după o accidentare, și portarul Luka Hradecky, de la Leverkusen. Biletul pentru Euro 2020 a fost obținut dintr-o grupă echilibrată. Au terminat pe locul 2, după Italia, dar peste Grecia, Bosnia, Armenia și Liechtenstein. 

Învârte ROATA NOROCULUI pe Betano și câștigă premii ZILNICE

Ultimul meci direct dintre Danemarca și Finlanda nu are relevanță în contextul actual. A fost un amical, disputat în anul 2011. Cele mai interesante informații și statistici: 

• meciul se joacă la Copenhaga, în fața a maxim 25.000 de spectatori

• 310 milioane de euro este valoarea lotului Danemarcei. Finlanda e cotată la doar 44 de milioane

• 1,6 goluri/meci a marcat Finlanda în grupa preliminară pentru Euro 2020

• Danemarca a câștigat 9 din ultimele 11 meciuri disputate, indiferent de competiție. 8 dintre aceste victorii au fost fără gol primit

• Finlanda are o serie de 6 meciuri consecutive fără victorie. Toate cele 3 amicale pregătitoare pentru Euro au fost pierdute, 2-3 cu Elveția, 0-2 cu Suedia și 0-1 cu Estonia

• 43 de ocazii de gol și-a creat Danemarca în cele 3 meciuri oficiale jucate în anul 2021

• Danemarca a marcat cel puțin două goluri în ultimele 5 meciuri jucate pe teren propriu, cum este cazul și debutului de la Euro 2020. 

Pe Betfair Sportsbook am identificat un pariu foarte interesant la cotă 2.50 care presupune ca Danemarca să aibă minim 2 șuturi pe poartă și minim 2 cornere în fiecare repriză!

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Danemarca vs Finlanda
Pronostic:
Danemarca minim 2 șuturi pe poartă & minim 2 cornere în fiecare repriză
Cota
2.50
Cota finala: 2.50
Profit: 7.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro