Ponturi Pariuri Fotbal Belgia vs Rusia

BETFAIR SPORTSBOOK

Belgia și Rusia se întâlnesc în primul meci al grupei B de la Euro 2020, astăzi, de la ora 22:00. 

Belgia, liderul ierarhiei FIFA, se numără printre marile favorite la câștigarea Euro 2020. „Dracii roșii” au avut o campanie impecabilă de calificare. Au câștigat toate cele 10 meciuri, într-o grupă din care au mai făcut parte Rusia, Scoția, Cipru, Kazahstan și San Marino. Și mai impresionantă a fost maniera în care Belgia a obținut victoriile. Golaverajul total a fost 40 de goluri înscrise și doar 3 încasate. Selecționerul Roberto Martínez a primit două vești proaste în ultimele zile. Axel Witsel, dar mai ales Kevin de Bruyne, au unele problemele medicale și nu vor fi forțați la debutul cu Rusia. Cu toate astea, lotul este unul senzațional. La mijloc, în locul lor, pot să apără Tielemens, Carrasco sau frații Hazard. 

cota2.ro

Rusia va disputa toate meciurile din faza grupei pe teren propriu, la Sankt Petersburg. Naționala antrenată de Stanislav Cherchesov este una imprevizibilă, dovadă înfrângerea 0-5 cu Serbia, în Nations League, din urmă cu 7 luni. Forma arătat în perioada recentă nu este dătătoare de speranțe. Rusia a câștigat doar 3 din ultimele 11 meciuri. Nici lotul convocat pentru turneul final nu atrage neapărat atenția. Vedeta este Aleksandr Golovin, mijlocaș ofensiv care a prins doar 21 de meciuri în Ligue 1 pentru Monaco, marcând 5 goluri. 

Învârte ROATA NOROCULUI pe Betano și câștigă premii ZILNICE

Belgia și Rusia au fost adversare și în preliminariile pentru Euro 2020. Lukaku și compania au câștigat categoric ambele înfruntări, 3-1 acasă și 4-1 chiar pe arena unde va avea loc meciul de astăzi. Alte informații și statistici interesante:

• 33.900 de spectatori pot asista la meciul de pe Gazprom Arena, din Sankt Petersburg

• 30 de meciuri consecutive cu gol marcat are națioanala Belgiei. Ultimul meci în care nu a izbutit să marcheze datează din iulie 2018, semifinala Mondialului, 0-1 cu Franța

• Romelu Lukaku, atacantul Belgiei, a înscris în 4 din ultimele 5 meciuri pentru club și națională, inclusiv în amicalul cu Croația, câștigat 1-0 săptămâna trecută

• 60 de goluri a înscris Lukaku în tricoul naționalei. Este cel mai bun marcator din istoria Belgiei

• 10 cornere a avut Belgia în ultimul test dinaintea Euro 2020, cel cu Croația

• Roman Zobnin, mijlocaș aflat în lotul Rusiei la acest turneu, s-a numărat printre recordmani la Mondialul precedent, alergând cea mai mare distanță dintre toți fotbaliști prezenți. 

Voi miza pe un pariu special existent în Betfair Sportsbook la cotă 2.50 care presupune că în meci se vor înscrie minim 3 goluri, vor fi acordate minim 6 cornere și minim 2 cartonașe.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Belgia vs Rusia
Pronostic:
minim 3 goluri & 6 cornere & 2 cartonașe
Cota
2.50
Cota finala: 2.50
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro