Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.02

Superbet

Tara Galilor vs Elveția

Euro 2020

cota2.ro


Meciul de deschidere nu a început deloc intr o maniera circumspecta, unde protagoniste au fost Italia și Turcia, acolo unde turcii au fost foarte supuși în cele 90 de minute, reușind o performanta negativa de a nu suta nici măcar o data pe poarta.


Cele 2 echipe de astăzi se întâlnesc pentru a 5 a oara în istorie, elvețienii având un avantaj moral în meciurile directe prin cele 3 victorii din totalul de 4.

Însă cele 2 echipe nu s au mai întâlnit de 10 ani în vreo competiție europeana și multe lucruri s au schimbat în cele 2 tabere.


Elveția are 6 victorii la rand, iar în 5 din ultimele 6 jocuri au marcat cel puțin de 2 ori în poarta echipei adverse.


Desi casele de pariuri îl vad un meci închis, asa cum l au văzut și pe cel al italienilor în deschidere, lucrurile cred ca vor avea un alt final.


Gareth Bale e într o forma de invidiat si a avut jocuri remarcabile în tricoul lui Tottenham și poate fi un model pentru coechipieri, în timp ce elvetienii practica un joc deschis. Ma aștept la cel puțin 2 goluri in meci.


Danemarca vs Finlanda

Euro 2020


Danezii, deși sunt cu mult peste valoarea jucătorilor din Finlanda, nu au reușit mai niciodată sa câștige cu un avantaj considerabil, în prisma milioanelor de euro diferența conform Transfermarkt.


In ultimele 5 jocuri directe nu am avut parte de mai mult de 3 goluri în meci, iar în 4 dintre acestea am înregistrat sub 2.5 goluri.


In ciuda golurile puține marcate în meciurile directe, Danemarca s a impus mai de fiecare data având un avantaj moral în fata vecinilor.


10 ani au trecut de când cele 2 nu s au mai întâlnit în vreo competiție europeana și cred ca Danemarca e favorita sa câștige acest prim joc al lor din grupa B.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Tara Galilor vs Elvetia
Pronostic:
2+ goluri
Cota
1.55
Danemarca vs Finlanda
Pronostic:
0-3 goluri
Cota
1.30
Cota finala: 2.02
Profit: 2.04
Stake: 2
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro