Ponturi Pariuri Fotbal Austria vs Macedonia

BETFAIR EXCHANGE

Austria și Macedonia de Nord se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, în primul meci jucat pe Arena Națională la Euro 2020. 

Austria participă la al doilea turneu final european consecutiv. În 2016, la competiția organizată în Franța, nu a depășit faza grupelor. Austriecii nu au avut emoții în obținerea biletului pentru Euro 2020. Au încheiat pe locul secund o grupă cu Polonia, Macedonia, Slovenia, Israel și Letonia. Principala urmăritoare a fost chiar adversara de astăzi, dar la 5 puncte distanță. Selecționerul Franco Joda are are un lot cu multe vedete, toate din Bundesliga. Printre numele cunoscute sunt David Alaba, Marcel Sabitzer, Kondrad Laimer, Sasa Kalajdzic, Valentino Lazaro, Martin Hinteregger sau Baumgartner. Austriecii s-au amuzat ieri la antrenamentul oficial, când Arena Națională a fost inundată la propriu. E un semn că atmosfera din cadrul lotului este una bună. 

cota2.ro

Macedonia de Nord participă în premieră la un Campionat European. Au ajuns aici profitând de culoarul creat prin intermediul Nations League. Au trecut în semifinalele play-off-ului de Kosovo, scor 1-0, apoi în marea finală de Georgia, cu 1-0. Așadar, traseul nu a fost deloc unul complicat. Lotul pe care Igor Angelovski îl are la dispoziție este al doilea cel mai slab de la Euro, cotat la doar 61 de milioane de euro. Vedete sunt Elmas, de la Napoli, Bardhi, de la Levante, și Ademi, închizătorul lui Dinamo Zagreb. Nu lipsește nici Goran Pandev, cel mai bun marcator din istoria naționalei, cu 37 de goluri în 119 apariții. 

Învârte ROATA NOROCULUI pe Betano și câștigă premii ZILNICE

Austria și Macedonia de Nord au fost adversare și în preliminariile pentru Euro 2020. Austriecii au câștigat ambele dispute, 2-1 pe teren propriu și 4-1 în deplasare. Alte informații și statistici interesante: 

• 37 de ocazii de gol și-a creat Austria în cele două meciuri disputate împotriva Macedoniei de Nord

• Macedonia de Nord a mai jucat un meci pe Arena Națională în anul 2021, pierdut cu 2-3, contra României, în preliminariile pentru Mondial

• 3,5 goluri/meci s-au marcat în cele 6 dispute ale Macedoniei de Nord din anul 2021

• 2,8 goluri/meci a fost media Austriei în preliminariile Euro 2020. Alaba și compania au marcat 19 goluri în cele 10 meciuri

• Macedonia de Nord a înscris în 15 din ultimele 16 meciuri disputate. A reușit inclusiv o victorie mare în Germania, scor 2-1.

Macedonia de Nord este o națională ofensivă, care încearcă să joace fotbal, indiferent de adversar. Avântul lor este de multe ori pedepsit, așa cum a demonstrat Austria în cele două meciuri din preliminarii. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 2.0 goluri în regim asiatic este 1.82. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Austria vs Macedonia
Pronostic:
Peste 2 goluri asiatic
Cota
1.82
Cota finala: 1.82
Profit: 4.10
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro